Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: ROLAND e 86 nın rıtım ve userleriSavaş kardeşim öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. Sana bir soru da ben sormak istiyorum. Roland e86 da sesleri user program üzerine nasıl yüklüyorsun. Org USB li. Ama disket formatında okuyor. Disket formatında yerleştirerk kayıt yapıp taktığı USB yi ne okutabiliyorum, ne de yükleyebiliyorum. Bİr diğer sorum da 8 tane olan ritim bankasına yüklediğimiz ritimleri kapatıp açtığımızda silmeme ihtimali var mı? Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Cevap: ROLAND e 86 nın rıtım ve userleri
Savaş kardeşim öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. Sana bir soru da ben sormak istiyorum. Roland e86 da sesleri user program üzerine nasıl yüklüyorsun. Org USB li. Ama disket formatında okuyor. Disket formatında yerleştirerk kayıt yapıp taktığı USB yi ne okutabiliyorum, ne de yükleyebiliyorum. Bİr diğer sorum da 8 tane olan ritim bankasına yüklediğimiz ritimleri kapatıp açtığımızda silmeme ihtimali var mı? Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.