Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Ben de evrakta sahteciliğe girdiğini biliyorum ama yeni fatura çıkartırsam her türlü yine 10 yıl öncesine döndürmem gerekir. Sonuçta müzik markette yaptığınız yeni faturayla olmaz.Benim anlamadığım thy faturayı görmeden işlem neden yapmıyor. 10 yıl önceki faturaya nasıl ulaşayim. Fatura bulamazsam kırdıkları halde ödemeyecekler mi? Onların yaptığı ayıp değil de benim yaptığım mı ayıp olacak.
Ben de evrakta sahteciliğe girdiğini biliyorum ama yeni fatura çıkartırsam her türlü yine 10 yıl öncesine döndürmem gerekir. Sonuçta müzik markette yaptığınız yeni faturayla olmaz.
Benim anlamadığım thy faturayı görmeden işlem neden yapmıyor. 10 yıl önceki faturaya nasıl ulaşayim. Fatura bulamazsam kırdıkları halde ödemeyecekler mi? Onların yaptığı ayıp değil de benim yaptığım mı ayıp olacak.