Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: ..:: Satılık Yamaha A1000 Klavye ::..Değerli arkadaşım,Bu benim satmış olduğum org kesinlikle senin orgun değil. Çünkü bu org bana takas yoluyla geldi ve takas yaptığımız bir abimiz bunu kendisi istanbuldan sıfır olarak almıştı. Kullanımdan dolayı vulume düğmesindeki silinme genelde bütün klavyelerde (yamaha a1000) olur. belki sende o silinmeyi görüp kendi orgun zannetmiş olabilirsin.İyi dileklerin için de Teşekürler...
Cevap: ..:: Satılık Yamaha A1000 Klavye ::..
Değerli arkadaşım,
Bu benim satmış olduğum org kesinlikle senin orgun değil. Çünkü bu org bana takas yoluyla geldi ve takas yaptığımız bir abimiz bunu kendisi istanbuldan sıfır olarak almıştı. Kullanımdan dolayı vulume düğmesindeki silinme genelde bütün klavyelerde (yamaha a1000) olur. belki sende o silinmeyi görüp kendi orgun zannetmiş olabilirsin.
İyi dileklerin için de Teşekürler...