• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Satlik elektro saz ( ibo show )

• Konbuyu başlatan ferit
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görülen : 4K

ferit

Paylaşımcı Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha pss55,roland ve korg pa 800
Satlik Özel Yapım Süper Elektro Saz ( İbo Show ) Aynısı

Sazı evde çaldığım için Elektro saz Cihaza bağlamadan zevk vermiyor..Cihaza bağladığımda da apartmanda komsularla papaz olduk...o yüzden Eşik altı Kuru Bağlama yaptırdım.O yüzden YENİ YAPTIRDIĞIM ELEKTRO BAĞLAMAMI SATIYORUM ..... YAYGIN SAZ evinde yapılmıştır..üstünde benim adım yazıyor ama İSTEK ÜZERİNE İSTER İSMİ Mİ SİLDİRİP İSİMSİZ olarak...İSTERSE DE ALAN KİŞİNİN ADINI YAZDIRIP ORJİNAL ÇİZİKSİZ BİR ŞEKİLDE teslim edicem.SAZI GÖRÜNCE ANLARSINIZ..DAHA HİÇ KULLANMADIM.. komple sedef işlemelidir..manyetikleri NECERMAN ama isteyen olursa fiyatı artarak dimarzio yada şhaller taktırıp verebilirim..isteyende kendisi değiştirebilir.. sazın üstünde üç adet çıkış bulunuyor.ayrıca üstünde aşağıda resimlerde görüldüğü gibi ekolayzer ve akord aleti bulunuyor..

--Bu sazın birebir aynısını ŞARBON MUSTAFA,MOTOR ALİ,MURAT ÖZDEMİR DE ( İBO SHOW ) da kullanıyor..ve daha nice ünlülere çalanlar kullanıyorlar..zaten yaygın sazevi ni bilenler bilir..oradaki fiyatı 1700 -2000 tl arası .. şu anda .. ama ben pazarlıksız 1.000 tl ye vericem...! İRTİBAT NO: 0 505 658 34 97

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam hayırlı müşteriler diliyorum.

hayırlı satışlar hocam

teşekkürler arkadaşlar......

Hayırlı satışlar olsun çok hoş bir bağlama :D

Cevap: Satlik elektro saz ( ibo show )

ah kardeş benimde elektro bağlamam çalındı.geri gelirmi diye bekliyorum fakat giden gitti.memleket neresi elden almak için soruyorum sazada bakmam lazım.resimnlerde çok hoş bişey olduğu belli.yaygın saz evini tanıyoruz.fiyatta ikram yapamazmısın.necarman manyetikli sıfır sazlar burada 800 1000 tl.arası değişiyor.mukemmle sazlar.ama sedeflerine verecem parayı.ikram yaparsan.seside dinlemek istiyorum.saygılar.hayırlı satışlar

Cevap: Satlik elektro saz ( ibo show )

hayrlı satışlar