Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: saund flat sc82 amfi2000 yılında 3 anfi değiştirdikten sonra SAUND SC82 Flat yatık anfi aldım. Tam 10 yıldır kullandım hiç bir şekilde şişme, tiz kesilmesi , bas kesilmesi v.s. olmadı. Hiç bir düğünümde beni yarıda bırakmadı. Hala evimde yedek anfi olarak saklıyorum. 2010 yılında Servo Fantasy 2000 wattlık seriden aldım ondanda çok memnunum. Diyeceğim kardeş parası ucuz ise hiç düşünmeden al. Fiyatı yüksekse almanı tavsiye etmem. Çünkü cihaz 500 watt. Bu devirde artık kalite konuşuyor. Saygı ve selamlarımla...
Cevap: saund flat sc82 amfi
2000 yılında 3 anfi değiştirdikten sonra SAUND SC82 Flat yatık anfi aldım. Tam 10 yıldır kullandım hiç bir şekilde şişme, tiz kesilmesi , bas kesilmesi v.s. olmadı. Hiç bir düğünümde beni yarıda bırakmadı. Hala evimde yedek anfi olarak saklıyorum. 2010 yılında Servo Fantasy 2000 wattlık seriden aldım ondanda çok memnunum. Diyeceğim kardeş parası ucuz ise hiç düşünmeden al. Fiyatı yüksekse almanı tavsiye etmem. Çünkü cihaz 500 watt. Bu devirde artık kalite konuşuyor. Saygı ve selamlarımla...