Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vayy hoca duygulandırdın beni demek paylaşımları kayıt etmişsiniz bravo size baya olmuştu bu seti paylaşalı 2006 gibi anılarım canlandı...trakyamüziğin tamamen forum sitesi halini almadığı download bölümü ayrı olduğu zamanlar
YA arkdaşlar bende yeni korg is 40 aldım yeni güzel ritimler yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilimiyorum biraz yardımcı olursanız çok sevinirim aletin sağ altında bir disk var onunlamı yükleniyo acama acil cvp verirseniz çok sevinirim
Hocam merhaba.Öncelikle yeni klavyeniz hayırlı olsun.
İndirmiş olduğun dosya içindekileri "rar" dosyasından çıkart ve bir diskete yükle.Sonra orgun disket sürücüsüne disketi tak."DISK/GLOBAL" butonuna bir kere dokun.Karşına gelen pencerede çeşitli seçenekler olacak.Ritim yükleyeceksen ARRANGEMENT,ses yükleyeceksen PROGRAM'ı seçip yüklemen gerekli.Seçimini yaptıktan sonra tek tek mi tümünü mü yüklemek istediğini de belirttikten sonra "OK" seçeneğini seç.Dosyanın büyüklüğüne göre en geç 1 DK. da işlem tamamdır.
Yeni klavyenizle hoş dakikalar geçirmeniz dileklerimle...