Merhaba arkadaşlar ketron xd9 plus2 ozkan set sizlerle hayırlı uğurlu olsun.
indiripte yorum yazmayanın orgu ketron audia olsun
-----------ozkan sett-----------------
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
zSHARE - ozk_ketron.rar
uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
---------------ozkan ritmler---------------
uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
not: ritmlerde seslerde tunel müziğe aittir ancak ben kendim ritmler üzerinde ve özellikle sesler üzerinde yaptığım tonlamalarla sahnede kullanılacak şekilde daha güzel yaptığıma inanıyorum. saygılar.
ayrıca gofret arkadaşıma katkılarından dolayı teşekkür ederi.
edit by. ozkan and gofret
haa unutmadan buda demom kendim çaldım söledim ama çok damar ben çok seviyorum sadece sesleri tanıtmak için ok
işte : zSHARE - 000001.mp3
indiripte yorum yazmayanın orgu ketron audia olsun
-----------ozkan sett-----------------
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
zSHARE - ozk_ketron.rar
---------------ozkan ritmler---------------
not: ritmlerde seslerde tunel müziğe aittir ancak ben kendim ritmler üzerinde ve özellikle sesler üzerinde yaptığım tonlamalarla sahnede kullanılacak şekilde daha güzel yaptığıma inanıyorum. saygılar.
ayrıca gofret arkadaşıma katkılarından dolayı teşekkür ederi.
edit by. ozkan and gofret
haa unutmadan buda demom kendim çaldım söledim ama çok damar ben çok seviyorum sadece sesleri tanıtmak için ok
işte : zSHARE - 000001.mp3