ge.diddy
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
ÜRÜN SATILMISTIR KONU SILINEBILIR
YAMAHA PSR-E313 KLAVYE TUŞ HASSASİYETLİ + ORG STANDI+
TAŞIMA ÇANTASI HEDİYELİ+ 8 AY GARANTİSİ DEVAM EDİYOR+NOTA
KITAP HEDIYELI
FİYAT:360 TL
Bir hevesle aldığım bu ürünün hakkını veremedim.Aldım alalı çantasında yatiyor.Ürün çok temiz.Sıfır'dan farksız.Yanında 40 tl değerinde org standı orjinal taşıma çantası hediyedir.Üründe hiç bir şekilde arıza yoktur.Lütfen fiyatta'da pazarlık yapmayın.
Yamahanın General Midi (GM) and XGlite kalitesi ile oluşturulmuş 482 eşssiz enstruman sesi sayesinde bir orgdan beklediğinizden daha fazlasını elde edebilirsiniz.Touch response özelliği ile piyano tuş hassasiyeti bulunmaktadır.Işıklı ekranı sayesinde çaldığınız notaları ve akorları görebilir ve müzik eğitimize yeni bir renk katabilirsiniz.2 track record özelliği ile çaldığınız şarkıları anında kaydedebilirsizniz.Eşssiz reverb ve chrous efektleri ile daha canlı tonlar edinilebilir.Bilgisayar’a bağlayip daha kaliteli ses elde edebilir ve mevcut çalışmalarinizi kayıt edebilirsiniz.
Teknik Özellikler
61 Tam Boy Piyano Hasassiyetli Tuş
Stereo Örneklenmiş Özel Piyano Sesi
482 Farklı Stereo Örnekleme Ses
12 Davul Kiti
106 Farklı Ritm Eşliği
Çift ses birleştirme ( dual ) ve klavyede iki farklı ses kullanma ( split ) özelliği
2 Kanallı Kayıt Yapabilme Özelliği
Yamaha Eğitim Özelliği ( Yamaha Education Suite ) 5. Versiyon
102 Kayıtlı Şarkı
100 kayıtlı Müzik Verisi ( Şarkı isimlerine göre gerekli ses ve ritmi seçer )
Metronom
Transpoze
Hafiza’ya kayıt edebilme
Flash-rom ile bilgisayar’a bağlanabilme
Pedal çıkışı
Midi-Mid Bağlantı çıkışı
Speaker-Kulaklık çıkışı
Ekranda nota akor gösterme özelliği
LCD ekran
2 Yüksek kaliteli speaker
Diğer Özellikler
4.9 kg
95x37x13 cm
YAMAHA PSR-E313 KLAVYE TUŞ HASSASİYETLİ + ORG STANDI+
TAŞIMA ÇANTASI HEDİYELİ+ 8 AY GARANTİSİ DEVAM EDİYOR+NOTA
KITAP HEDIYELI
FİYAT:360 TL
Bir hevesle aldığım bu ürünün hakkını veremedim.Aldım alalı çantasında yatiyor.Ürün çok temiz.Sıfır'dan farksız.Yanında 40 tl değerinde org standı orjinal taşıma çantası hediyedir.Üründe hiç bir şekilde arıza yoktur.Lütfen fiyatta'da pazarlık yapmayın.
Yamahanın General Midi (GM) and XGlite kalitesi ile oluşturulmuş 482 eşssiz enstruman sesi sayesinde bir orgdan beklediğinizden daha fazlasını elde edebilirsiniz.Touch response özelliği ile piyano tuş hassasiyeti bulunmaktadır.Işıklı ekranı sayesinde çaldığınız notaları ve akorları görebilir ve müzik eğitimize yeni bir renk katabilirsiniz.2 track record özelliği ile çaldığınız şarkıları anında kaydedebilirsizniz.Eşssiz reverb ve chrous efektleri ile daha canlı tonlar edinilebilir.Bilgisayar’a bağlayip daha kaliteli ses elde edebilir ve mevcut çalışmalarinizi kayıt edebilirsiniz.
Teknik Özellikler
61 Tam Boy Piyano Hasassiyetli Tuş
Stereo Örneklenmiş Özel Piyano Sesi
482 Farklı Stereo Örnekleme Ses
12 Davul Kiti
106 Farklı Ritm Eşliği
Çift ses birleştirme ( dual ) ve klavyede iki farklı ses kullanma ( split ) özelliği
2 Kanallı Kayıt Yapabilme Özelliği
Yamaha Eğitim Özelliği ( Yamaha Education Suite ) 5. Versiyon
102 Kayıtlı Şarkı
100 kayıtlı Müzik Verisi ( Şarkı isimlerine göre gerekli ses ve ritmi seçer )
Metronom
Transpoze
Hafiza’ya kayıt edebilme
Flash-rom ile bilgisayar’a bağlanabilme
Pedal çıkışı
Midi-Mid Bağlantı çıkışı
Speaker-Kulaklık çıkışı
Ekranda nota akor gösterme özelliği
LCD ekran
2 Yüksek kaliteli speaker
Diğer Özellikler
4.9 kg