Yeni Ketron FUSION.. İçeri Gelin.. Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • İndirme : 926

AdmiN

Timur ilhan
Yönetici
Administrator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
eskibaba.blogspot.com
Enst.
Trakya Müzik
ketron_fusion.jpeg

Ketron Fusion, oldukça yetenekli bir dijital sentezleyici ve aranjör çalıştırma stüdyosudur. İşte bazı temel özellikleri:

• 61 Tuşlu Klavye: hafif ve 61 tuşlu bir klavye ile optimal bir oynama deneyimi sunar.
  • 216 Nota Polifonisi: Çok sayıda sesi aynı anda çalabilir.
  • 464 Ses: 10 farklı ses ailesi (Piano, Strings, Brass, Sax, Synth, Ethnic vb.) ve 464 farklı ses örneği.
  • 550 Hazır Stil: 260 live stil ve 64 oriental stil gibi çeşitli müzik tarzları için hazır stiller.
  • Enstrüman ve Solo Sesleri: Çok sayıda real solos ve oriental enstrümanlar sunar.
  • Arabic Scale ve Ribbon Controller: Özel arayüz ve aritfikasyonlar için optimize edilmiştir.
  • Bağlantı Seçenekleri: USB, HDMI ve Bluetooth ile kolayca bağlanabilir.
  • Ekran ve Arayüz: 7 inç kapasitif dokunmatik ekran ve renk seçenekleri.
  • Enstrüman Düzenleme: Seslerin ve enstrümanların detaylı bir şekilde düzenlenmesi için çeşitli araçlar sunar.
  • Enstrüman Kayıtları: 4 GB flash belleği ile ek sesler ve enstrümanlar yükleyebilirsiniz.
  • En iyi kulaklık fırsatları
Ketron Fusion, özellikle müzik yapımı ve performans için geniş bir yaratıcılık alanı sunar. Kaç para? Siz ne düşünüyorsunuz? Bekliyorum..

Görünüm ve data icerigi bence cok iyi insallah fiyat uygun olur ama hicte düsünmüyorum

Bakıcaz Görücez ne zaman geliyor?

Timur Abi, açtığın konudan öğrendim haberi.
Çok güzele benziyor cihaz.