• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bu 20 lira neyin nesi..?

dijitalist

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Katılım
23 Ocak 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Enst.
yok
Admin;
Her ay mail gönderip insanlardan 20 lira istemeye utanmıyor musun...? Bir de ENGELLİ ajitasyonu yapıp (benim gibi) engelli kişileri de zan altında bırakman hiç hoş değil. Bir daha para isteme mailiniz gelirse direkt savcılığa ve Emniyet Siber Suçlar'a konuyu aktaracağım. Tüm email, mesaj vs. ekran görüntüsü kopyaları kaydımdadır.
 

Ekli dosyalar

  • 20.jpg
    20.jpg
    59.7 KB · Görülen: 541
O forumun ayakta durması için yapılan bağış tır senden başka bişey diyen varmı beğenmiyorsun çık forumdan
 
3 kisi ve kargo ile gönderildi .. bu ay ... 80 lira Allah razı olsun.. ama yetmiyor... Biraz geçen aydan var topladığım.. napalim sen söyle.. durumum yok.. ben dolandırıcı değilim !!!! Haber lerde ciflik dolandırıcı var lütfen onlarla beni bir tutmayın.. Babaeski deyim gel gör beni öyle karar ver..
İş yok para yok Allah'tan evim var.. üzüldüm ...çok üzüldüm...
 
Trakyamuzik 17. Yil dir böyle bir durumda görmüşmuydun Beni? 17 yıllık ilk defa zor durumda kalıyorum.. !!
 
Son düzenleme:
Admin;
Her ay mail gönderip insanlardan 20 lira istemeye utanmıyor musun...? Bir de ENGELLİ ajitasyonu yapıp (benim gibi) engelli kişileri de zan altında bırakman hiç hoş değil. Bir daha para isteme mailiniz gelirse direkt savcılığa ve Emniyet Siber Suçlar'a konuyu aktaracağım. Tüm email, mesaj vs. ekran görüntüsü kopyaları kaydımdadır.
Acitasyon yapıldığı yok. Bu site ücretsiz ve hiç bir karşılık beklenmeksizin set ve benzeri paylaşımların yapıldığı bir sitedir. Site admini beyin kanaması geçirmeden önce piyanist olarak geçimini sağlayarak sitenin de giderlerini karşılıyordu. beyin kanaması geçirdikten sonra piyanistlik yapamadığı için sitenin giderlerini kendi imkanları ile ve yardımsever üyelerin yardımı ile her ay sitenin ödenmesi gereken sunucu giderleri ödeniyor. Bunların ödenmemesi durumunda sitenin faaliyeti duracak ve 17 yıllık bir emek boşa gidecektir.
Admin'in tüm üyelere yardımcı olmaları konusunda mail gönderiyor. Burada zan altında bırakılan kimse yoktur. Burada çeşitli meslek dallarına mensup üyeler de vardır ve bağışlar tamamen gönüllülük esasına dayanır. Şahsen ben bunu burada dillendirmek istemiyorum ve bundan da nefret ederim. Ben şahsen her yardım istendiğinde gerekeni yapıyorum. Siz ister verirsiniz ister vermezsiniz bu tamamen size kalmış. Ha vermezseniz siteden faydalanamazsınız diye de bir şey söylenmiyor.
Sizin ifade üslubunuz hiç de hoş değil. Burada klavye delikanlılığının da hiç bir anlamı yok. ister yardımda bulunursunuz, ister bulunmazsınız. Bu şekilde tehdit etmek de haddiniz değil.Yukarıdaki mesajlarınzdaki gibi tehdit,hakaret ve aşağılama içerikli mesajlarınıza rastlarsam ben hakkınızda adli işlem başlatırım bilginiz olsun.
 
Son düzenleme:
keşke böyle birşey paylaşmasaydın çok ayıp etmişsin.
 
İlgili üye sitenin huzurunu kaçırmaktan, sormadan soruşturmadan hassas konularda ön yargılı davranıp kırıcı, rencide edici tavır ve ahlaka uygun olmayan konuşmaları nedeni ile ve en önemlisi de böyle bir kişiliğe sahip biri BU SİTENİN ÜYESİ OLMAYA LAYIK GÖRÜLMEDİĞİNDEN dolayı süresiz banlanmıştır.

Sen kimsin kardeşim bu kişinin avukatı mısın. Yukarda ADMİN dedim sen niye yırtık dondan çıkar gibi zıpladın.

SİTE AVUKATI
 
Cok üzüldüm Timur hocamizi hemen hemen 9 yildir taniyorum 9 yildirda üyeyim Ne Timur hoca nede baska birileri benden zorla ne 20 lira nede baska ücret almadi oysa ben ve benim gibiler bu site sayesinde gerekse bilgi gerekse müzikle olan sorunlarimizi cözme imkanilari bulduk

Gerekirse Ben gönülü olarak Timur hocayada sahitlikte yaparim yalan yanlis bilgilerle insalari rencide etmeye calisilmasinida dogru bulmuyorum

saygilarimla
 
Son düzenleme:

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 16 69.6%
  • Kararsızım

    Oy: 7 30.4%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst