Arama sonuçlarınız | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.

Arama sonuçlarınız

  1. H

    USB Disket Sürücü Tüm Orglar İçin

    Fiyat indirimine gidilmiş,, ilan güncellenmiştir.
  2. H

    Disket sürücülü eski klavyeler icin usb sürücü varmış

    Konu benim konum, soruları olanlara yardımcı olabilirim.
  3. H

    USB Disket Sürücü Tüm Orglar İçin

    Güncel ilandır.
  4. H

    USB Disket Sürücü Tüm Orglar İçin

    Müzik Aletleri için USB Disket Sürücü ile müzik aletlerinde Roland, Korg, Yamaha, Ketron ve diğer markalarda disket sürücü yerine USB Disket sürücü takarak disket yerine flash bellek kullanarak ritim, set ve diğer dosyalarınızı çok rahat bir şekilde aktarabilirsiniz. USB Disket Sürücüsü...
  5. H

    Hala düşünüyormusunuz

    Hala düşünüyormusunuz
  6. H

    Roland E-86 Floppy Emulatör Hk. Şimdiden teşekkürler.

    Cevap: Roland E-86 Floppy Emulatör Hk. Şimdiden teşekkürler. %100 uyumlu çalışan modeli tarafımdan temin edebilirsiniz. Türkiye'de hemen hemen tüm rolandlara ben yapıyorum. 0534 605 45 44 buradan ulaşabilir daha detaylı bilgiyi imzamdaki linklerden alabilirsiniz.
  7. H

    g600 için disket sorunu

    Cevap: g600 için disket sorunu Arkadaşlar Disketle uğraşmayın. %100 uyumlu Roland USB Disket sürücü almak için iletişime geçebilirsiniz, imzamdan da ulaşabilirsiniz. 0534 605 45 44
  8. H

    Usb disket sürücü tüm orglar için

    Cevap: Usb disket sürücü tüm orglar için Güncel ilandır.
  9. H

    Disket sürücü-disketler

    Cevap: Disket sürücü-disketler 3 yıldır kullanıyorum hiç arıza almadım. Disketlerin yanına telefon gelince dahi bozulma durumu oluyor. Üstelik disketleri bilgisayarda okutmak için de ayrı bir apart gerekiyor, disket üretiminin de kalktığını göz önünde bulundurursak Disket ve Disket sürücü...
  10. H

    Roland Usb Emulator Sorunu

    Cevap: Roland Usb Emulator Sorunu Şimdi öncelikle cihazın G600'de çalıştığından emin olmak lazım. G600'de çalışması için ben özel işlemler yapıyorum disket sürücü üzerinde. Basit bir jumper ayarı değil, devre şemasında biraz elektronik bilgisi gerektirecek değişiklikler. Benim bildiğim...
  11. H

    Ziraat Katılım Bankası 3.000 Personel alacakmış

    Cevap: Ziraat Katılım Bankası 3.000 Personel alacakmış Bu 1270 TL alacak arkadaş, kaç TL'lik yeri koruyacak ?
  12. H

    Usb disket sürücü tüm orglar için

    Cevap: Usb disket sürücü tüm orglar için Disket ile yaptığını her şeyi yapabiliyorsunuz. i30'da çalışıyor fakat is serilerini hep karıştırıyorum disket sürücüsü24 pinli olan modellerde çalışmıyor. Format olayını sadece bilgisayarda yapıyorsunuz org'un üzerinden donanımsal veya yazılımsal...
  13. H

    Usb disket sürücü tüm orglar için

    Cevap: Usb disket sürücü tüm orglar için İlan günceldir arkadaşlar.
  14. H

    Roland Usb Emulator Sorunu

    Cevap: Roland Usb Emulator Sorunu Sıkıntı nedir? cihazı benden aldıysanız hemen yenisiyle değiştirelim. Başka bir yerden aldıysanız belli bir ücret karşılığında o cihazı %100 garantili çalıştırır hale getirebilir veya bendeki çalışanlarla değiştirebilirim. USB Disket Sürücü - Tüm Disket...
  15. H

    Usb disket sürücü tüm orglar için

    Cevap: Usb disket sürücü tüm orglar için Maalesef Roland E40'da disket modülü olmadığı için oraya bir işlem yapamıyoruz.
  16. H

    Usb disket sürücü tüm orglar için

    Cevap: Usb disket sürücü tüm orglar için Flash bellege format atmamış veya yanlış yapılmış olabilir. Veya en kötüsü yanlış model alınmış olabilir. USB Disket Sürücü siteden kullanım kılavuzunu inceleyebilirsiniz.
  17. H

    Usb disket sürücü tüm orglar için

    Cevap: Usb disket sürücü tüm orglar için canavar gibi çalışıyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. USB Disket Sürücü buradan modellere bakabilirsiniz.
  18. H

    Usb disket sürücü tüm orglar için

    Cevap: Usb disket sürücü tüm orglar için Maalesef o modellerde çalışması için 200 TL'ye yakın masraf oluyor, o yüzden o işe hiç girmiyorum.
  19. H

    Floppy disk USB ye nasıl çevrilir

    Cevap: Floppy disk USB ye nasıl çevrilir Güle güle kullanın, memnun kalmanıza sevindim. Teşekkür ederim.
  20. H

    Floppy disk USB ye nasıl çevrilir

    Cevap: Floppy disk USB ye nasıl çevrilir Nereden aldınız orgunuzun marka modeli nedir ? Yardımcı olalım.
Üst