Arama sonuçlarınız | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.

Arama sonuçlarınız

  1. keşanlı mustafa

    Sensiz Olamam (Ayten Alpman) -Demo

    Ayten Alpman'ın söylediği parçayı Yamaha Genosla kaydettim. İyi dinlemeler
  2. keşanlı mustafa

    Org tavsiyesi istiyorum

    Hangi tür müzik yapıyorsunuz yazarsanız daha isabetli yorum yazabiliriz
  3. keşanlı mustafa

    Roland EA7 Hoparlör Sorusu

    Audyanın özelliklerine sahip başka marka org yok. Ketron SD90-9-60 harici....
  4. keşanlı mustafa

    Roland EA7 Hoparlör Sorusu

    Acc lerdeki eşlik gitarlar seni tatmin etmez.
  5. keşanlı mustafa

    a3000 ppf okuyamıyor

    İndirdiğiniz setlerde, orgun hazır davul kitlerinden user drum oluşturulmuşsa bu kitleri psr a3000,psr s 670,770,970,975,775,675 serisi okumaz. Tyros ve Genos serisi okur.
  6. keşanlı mustafa

    BİR TUTKUDUR ( K E T R O N) SON RÖTUŞLARDAYIZ Taşkın Münir Akgeyik

    Genosu gömmek kolay sanıyorsun .....
  7. keşanlı mustafa

    Ketron sd1 ile düğün proğrami 1

    Size bu konuda yardımcı olamıyacağım. Tünel Müzikle temasa geçin.
  8. keşanlı mustafa

    slm ketron sd1 plus hakkında bil lazım yardım edermisiniz ustalar

    Sd1 in plus 3 veya 2 gibi seti yok biliyorum. Ayrıca x1-xd9 gibi de set yapıldığını da sanmıyorum. Tünel Müziği arayın. Can Başar üstad bu orgu kullanıyordu bir zamanlar. Donanım sorunu varsa temasa geç.
  9. keşanlı mustafa

    slm ketron sd1 plus hakkında bil lazım yardım edermisiniz ustalar

    Sorunu sor. Biliyorsak söyleriz
  10. keşanlı mustafa

    A3000 paralı set silinirse?

    Cevap: A3000 paralı set silinirse? Set satıcıları, sizin A3000 içindeki seri numarasına özel seti hazırlıyarak internetten size gönderiyor. Yamahanın Manager proğramıyla şifreli satın aldığınız setle birlikte diğer setleri bir araya getirip orgunuza yükleyecek formatta dışarı çıkararak usb...
  11. keşanlı mustafa

    KORG PA1000 Çıktı

    Cevap: KORG PA1000 Çıktı Mikrofon girişi, e bağlama veya gitar girişi efektlerle birlikte var.
  12. keşanlı mustafa

    yamaha s770 emo soru?

    Cevap: yamaha s770 emo soru? S970 şi sattım. Resetin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Zira org bir yıldan fazla kullanımda kitlenmedi.
  13. keşanlı mustafa

    yamaha s770 emo soru?

    Cevap: yamaha s770 emo soru? S770 serilerinde emo set manager proğramı aracılığıyla orga yükleniyor. Orgunuzun numarası emo tarafından kaydedildiğinden sorun çıkmaz. Aynı seri numaralı orga sınırsız defa yüklenir.
  14. keşanlı mustafa

    yamaha psr s900 yardım

    Cevap: yamaha psr s900 yardım A1000 ve s650 nin in arabic kitleriyle yazılan ritimleri deneyin
  15. keşanlı mustafa

    PSR-A3000 İnstrument İnfo.n27

    Cevap: PSR-A3000 İnstrument İnfo.n27 Buyrunuz...
  16. keşanlı mustafa

    yamaha psr s770 fiyat hakkında

    Cevap: yamaha psr s770 fiyat hakkında Takdir senin. 2500-3500 arası koyabilirsin.
  17. keşanlı mustafa

    Bu ritiler A3000-PSR s970-770 ritimleri. Kitlerin adreslerini yapmak lazımç

    Bu ritiler A3000-PSR s970-770 ritimleri. Kitlerin adreslerini yapmak lazımç
  18. keşanlı mustafa

    Yamaha a2000 EmoUsb Son güncel set

    Cevap: Yamaha a2000 EmoUsb Son güncel set Tahminim benim eklediğim ritmler yeni seri A3000-970-770 için olan olabilir. Adresler farklıdır.Elle adresleyip save yapmak veya a2000 için olanını bulmak lazım.
  19. keşanlı mustafa

    Roland EA7 Shape Of My Heart

    Cevap: Roland EA7 Shape Of My Heart elinize sağlık
Üst