Arama sonuçlarınız | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.
  • Trakyamuzik.net xenforo 2 ona bağlı Arowchat ve Facebook Trakya muzik 2. el ilanları Satılıktır (iletişim Admin) Saygılar

Arama sonuçlarınız

  1. DURUKAN

    Başlangıç için org

    Cevap: Başlangıç için org Yamaha PSR E 403 satıyorum. Fiyat 450. Başlangıç için ideal. İlgilenirsen.
  2. DURUKAN

    1000 tl ye kadar org satacaklar...

    Cevap: 1000 tl ye kadar org satacaklar... Yamaha PSR E403 satıyorum. Cihaz evden dışarı çıkmamıştır. 450 TL. İlgilenirsen 0 554 563 99 83 (Murat)
  3. DURUKAN

    ARENAS -gitar metodları1-2-3-4-5-6-7

    Cevap: ARENAS -gitar metodları1-2-3-4-5-6-7 Sevgili ferdesu paylaşımın için teşekkürler.... Gitar eğitiminin en profesyonel ve klasik metodlarından birisidir Arenas...Gitar çaldığım günlerde çok faydasını gördüm...Şu an piyasada Arenas 1'in türkçeside yayınlandı. Müzikle Kalın
  4. DURUKAN

    Kim Ne Derse Desin Aşk İçin Notası

    Cevap: Kim Ne Derse Desin Aşk İçin Notası Teşekkürler :)
  5. DURUKAN

    Yamaha MoX6

    Cevap: Yamaha MoX6 Şu an Y.Zellanda da bi arkadaşım var...yurtdışından getirtmenin yollarını araştırmadayım.
  6. DURUKAN

    Yamaha MoX6

    Cevap: Yamaha MoX6 Cihaz oldukça iyi görünüyor. Canlı performansta kullanan arkadaşlar cihazı nasıl konumlandırır bilemiyorum ama benim gibi home studio kullanıcıları için muhteşem. Cihazın MO serisinden sonraki en önemli yeniliklerinden biriside üzerinde AD/DA çevirici olması. Başka bir...
  7. DURUKAN

    Children/DreamSongs

    Cevap: Children/DreamSongs Ben parçayı çok iyi analiz ettiğini düşünüyorum..sanırım işin en önemli tarafı da bu. Enstrüman tonlaması da ayrı bi olay ki senin çalışmanda çok yerli yerinde. Zaten sentetik seslerde birebir tonlamaları tutturmak insanın kendine bile nasip olmuyor bazen :) Piyano ve...
  8. DURUKAN

    Mr.Sax Demo Uzun ince Bir yoldayım jazz

    Cevap: Mr.Sax Demo Uzun ince Bir yoldayım jazz yaşlılık derken :)
  9. DURUKAN

    Children/DreamSongs

    Cevap: Children/DreamSongs Sevgili dostum, Henüz parçayı dinlemeyi bitirmedim ama gerçekten çok başarılı. En başarılı bulduğum nokta ise aranje. Kayıt sürecinden biraz bahsedersen çok sevinirim.
  10. DURUKAN

    Türk müziği makamları dökümanı

    Cevap: Türk müziği makamları dökümanı Teşekkürler paylaşım için. Müzikle Kalın Sevgiler
  11. DURUKAN

    Satilik voka prosesör (tc helicon harmony g+shure pg 58)

    Cevap: Satilik voka prosesör (tc helicon harmony g+shure pg 58) Cihaz satılmıştır.
  12. DURUKAN

    Gazino bar ve eğlence piyasa

    Cevap: Gazino bar ve eğlence piyasa Eskişehir'de de bir kaç mekan dışında işler cacık :-(
  13. DURUKAN

    Elton john aşk şarkilari piyano şarki (nota) kitabi

    İlgilenenlere faydalı olur umarım. File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
  14. DURUKAN

    Değerli Üstadlar Yardım

    Cevap: Değerli Üstadlar Yardım Rica ederim gezgin...Nasıl düzeliyomu bişeyler :)
  15. DURUKAN

    Satilik voka prosesör (tc helicon harmony g+shure pg 58)

    Cevap: Satilik voka prosesör (tc helicon harmony g+shure pg 58) Teşekkürler kardeşim:)
  16. DURUKAN

    20saniye dayanabiliyorsaniz cok zekisiniz

    Cevap: 20saniye dayanabiliyorsaniz cok zekisiniz Sevgili Sinan zeka çok olunca konsantrasyon azalıyo da ondan :)
  17. DURUKAN

    20saniye dayanabiliyorsaniz cok zekisiniz

    Cevap: 20saniye dayanabiliyorsaniz cok zekisiniz Yakalıycam o 20'yi...yakarım bu gezegeniiii :)
  18. DURUKAN

    Yamaha Tyros2 Moon River

    Cevap: Yamaha Tyros2 Moon River Çok Klas...Ellerine sağlık
  19. DURUKAN

    Satilik voka prosesör (tc helicon harmony g+shure pg 58)

    Cevap: Satilik vokal prosesör (tc helicon harmony g+shure pg 58) Fiyat düşmüştür. Voice Tone Harmony G.........425 TL Shure PG 58.......................100 TL
  20. DURUKAN

    Bakmıyor Çeşmi Siyah - Arıyorum... Bulan Gören Var mı

    Cevap: Bakmıyor Çeşmi Siyah - Arıyorum... Bulan Gören Var mı Eskişehirlimisin ?
Üst