Arama sonuçlarınız | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.
  • Trakyamuzik.net xenforo 2 ona bağlı Arowchat ve Facebook Trakya muzik 2. el ilanları Satılıktır (iletişim Admin) Saygılar

Arama sonuçlarınız

  1. ZAFER 1983

    Merhabalar selamunaleykum

    Uzun zamandır aranizda yoktum trakya muzik ailesi Tekrar aranizdayim Herkese sevgi ve saygilar Hayirli işler bol kazanclar
  2. ZAFER 1983

    PA 4X e dokunmaya başladım

    Cevap: PA 4X e dokunmaya başladım Hayirli olsun Güle güle kullanin Korg 4x i süper yapmiş özellikle saund cok hosuma gitti.güzel ve süper klavye.tek sıkıntı herkesin alamamasi.kurun doların yükselmesinden dolayi fiyati bana pahali.şimdilik 800 e devam.ilerde bakalim inşallah kur biraz düşerde...
  3. ZAFER 1983

    Pa 4X fiyatları belli olmuş

    Cevap: Pa 4X fiyatları belli olmuş Sayin macellan Ben saygili bir insanim Uslupunu bu kadar sert söylettiren nedir ve sacma sapan yazilar yazmani anlayamadim. Paran coksa senin için sıkınti yoksa gidip alabilirsin.burasi paylaşim sitesi.insanlar fikirlerini düşuncelerini yazarken sanami...
  4. ZAFER 1983

    Pa 4X fiyatları belli olmuş

    Cevap: Pa 4X fiyatları belli olmuş 10 bin küsür lira bizi aşar.yakina bir daire parasina cikar org fiyatlari.fiyatlar cok uçuk
  5. ZAFER 1983

    Hocam logo guzelde korg tr logosu varya onun ebatlarinda buyuk bir logodan bahsetmistim.

    Hocam logo guzelde korg tr logosu varya onun ebatlarinda buyuk bir logodan bahsetmistim.
  6. ZAFER 1983

    Abi mesaji yeni gördüm.öyle yaptiysa ayip etmiş.neyse ben araci olmaya calistim.saglik olsun...

    Abi mesaji yeni gördüm.öyle yaptiysa ayip etmiş.neyse ben araci olmaya calistim.saglik olsun kendi bilir.herkes ne yaparsa kendine yapar
  7. ZAFER 1983

    her zaman en önde.. 1 sırada Trakya Müzik.. 14. yıl

    Cevap: her zaman en önde.. 1 sırada Trakya Müzik.. 14. yıl Herşey on numara Kalite Hizmet bilgi Sevgi saygi Kardeşlik dostluk Samimi gercekci
  8. ZAFER 1983

    Güzel olmuş ellerine saglik.hocam hersey guzelde akil vermek gibi olmasin şu siteye dikkatleri...

    Güzel olmuş ellerine saglik.hocam hersey guzelde akil vermek gibi olmasin şu siteye dikkatleri üzerine cekecek bir logo olsa super olur.trakya muzik logosu altinada reklamlari sira sira dizince valla şekil olur.senin bilgisayar üzerinde bilgin cok anlarsin bu işlerden.logo şart hocam. :)
  9. ZAFER 1983

    S.a nasilsin abi. Abi arkadas or 700 tr ile takas yaparim diyor.karar degistirdi.istersen...

    S.a nasilsin abi. Abi arkadas or 700 tr ile takas yaparim diyor.karar degistirdi.istersen ilandaki numarayi ara bi konus.arkadas pendik kaynarcada.belki anlasirsiniz
  10. ZAFER 1983

    pa 80 de bu ses varmı?

    Cevap: pa 80 de bu ses varmı? Abicim bu ses cok basit.kendinde yazarsin.yazmasi cok kolay.pa80 setlerinin cogunda var bu ses ve benzerleri
  11. ZAFER 1983

    S.a timur hocam nasilsiniz.hastaliginiz ne alemde atlattiniz insallah.siteye ne oldu.degisiklik...

    S.a timur hocam nasilsiniz.hastaliginiz ne alemde atlattiniz insallah.siteye ne oldu.degisiklik mi yaptiniz.
  12. ZAFER 1983

    KORG PA 800-(pad,ritim,sample ses,kit nasıl atılır)

    Cevap: KORG PA 800-(pad,ritim,sample ses,kit nasıl atılır) Kiymetli hocam.dem sesini en iyi ritim yazma bolumunden yazin. ritim yazar gibi. davul darbuka v.s eklemeyin akumpanya seslerine dem vereceginiz sesi atayin ve ayarlayip ritim bolumune kaydedin.diger turlu randuman alamazsiniz
  13. ZAFER 1983

    [1 TL Nerede?] zeka sorusu

    Cevap: [1 TL Nerede?] zeka sorusu Bence 1 lira yukarıdaki işlemin içinde :) Radyo 25 lira Elemanda 5 tl 3 tl geri verildi 25+3=28 28+2=30
  14. ZAFER 1983

    Dante tr bartın cıftetellısı

    Cevap: Dante tr bartın cıftetellısı Teşekkürler ellerine sağlık
  15. ZAFER 1983

    KORG PA 80 mi Pa 600 mu ? Seçim?

    Cevap: KORG PA 80 mi Pa 600 mu ? Seçim? Abı hala bıtmedı pa80 daha bır dünya 80 var :)
  16. ZAFER 1983

    KORG PA 80 mi Pa 600 mu ? Seçim?

    Cevap: KORG PA 80 mi Pa 600 mu ? Seçim? Kesınlikle pa600 dusunmenıze bıle gerek yok.ozellik teknolojık Kullanım farkıyla pa600 çok önde Pa80 16 MG Hafıza Pa600 96 MG Hafıza MP3 dokunmatık usb saund kalıtesı,Kullanım rahatlığı yenı cıhaz v.s
  17. ZAFER 1983

    (Trakya Müzik 2015 planlaması ve moderatör alımı)

    Cevap: (Trakya Müzik 2015 planlaması ve moderatör alımı) Hayirli olsun.yeni arkadaslari tebrik ediyorum
  18. ZAFER 1983

    Trakya müzik 2015 demo yarışması başlıyor...

    Cevap: Trakya müzik 2015 demo yarışması başlıyor... keske 6 ayda veya 3 ayda bır yapılsa cok ıyı olur.gelecek demoları şımdıden merak ediyorum.tum herkeside yarısmaya davet ediyorum.benım çok hatam var yanlışım var demeyın hata hepimizde olur,elınızden ne gelirse o olur, herkese basarılar şımdıden
  19. ZAFER 1983

    dante tr tokat sarması

    Cevap: dante tr tokat sarması zaman cogu seyın ılacıdır bugun yapamıyorsan yarın mutlaka yaparsın hepimizde oyle olmadıkmı.calıştık calıştık ZAMANla oldu hersey olmayanda zamanla olacak. demo ıcın tesekkurler ellerine sağlık kardesim
  20. ZAFER 1983

    Korg pa500 tr mi pa80 mi

    Cevap: Korg pa500 tr mi pa80 mi Hayirli olsun ikiside on numara cihazlar.pa serisinde kotu cihaz yoktur
Üst