• Trakya Müzik 19. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.

Arama sonuçları

  1. U

    baju set arıyorum 600qt için

    Cevap: baju set arıyorum 600qt için Selamlar,ben baju set kullanıyorum doruk usb ile takas edebilirim.
  2. U

    Bir sürü md altyapı dinle indir

    Cevap: Bir sürü md altyapı dinle indir teşekkürler eline sağlık
  3. U

    pionner ddj sb2 controller mapping

    Arkadaşlar pionner ddj sb2 virtual için mapping dosyası olan varmıdır. Bir sürü indirdim hepsi 10 dakika sonra lisans istiyor.
  4. U

    kolon tavsiyesi

    Arkadaşlar yamaha dbr 115 a kullanan varmı. dbr 115 a mı rcf 715 a mı teşekkürler.
  5. U

    pa600 & pa800 sound farkı

    Cevap: pa600 & pa800 sound farkı tesisatta daha kötü geliyor yalnız sorum pa 600 soundu değil. baju usb nin içinde her klavye için setler var.pa 600 deki sound ile diğer klavyelerdeki(800-900-3x) sound aynımıdır.ben basları te3sisatta duyamıyorum dolgun gelmiyor.
  6. U

    pa600 & pa800 sound farkı

    selamlar pa600 ve baju usb kullanıyorum sanki baslar gelmiyor acaba pa600 usb sıkıştırıldığı için güzel sound vermiyor olabilirmi pa 800 de daha iyi sound alınırmı benmi ayarları yapamıyorum selamlar
  7. U

    cym1 ve emo 1 usb

    Cevap: cym1 ve emo 1 usb selamlar emo1 için100 tl verebilirim
  8. U

    cym1 ve emo 1 usb

    Cevap: cym1 ve emo 1 usb emo1 için100 tl verebilirim
  9. U

    PA600 e tek tek sample yükleyebilen var mı ?

    Cevap: PA600 e tek tek sample yükleyebilen var mı ? Selamlar tek tek sample'den kastınız nedir bilemiyorum ama ben başka setlerden drum kit,zurna vs.atabiliyorum. değişik sesler çıkmasının sebebi zurna ile bereaber zurnanın sound'ununda yüklemelisiniz. Siz belkide başka bir şeyi kastettiniz...
  10. U

    pa 500 bilgi ricası

    Cevap: pa 500 bilgi ricası teşekkürler
  11. U

    pa 500 bilgi ricası

    Cevap: pa 500 bilgi ricası pa 600 aldım arkadaşlar teşekkürler
  12. U

    pa 500 bilgi ricası

    Arkadaşlar selamlar daha önce pa 800 kullandım ve kullanımına hakimdim. maddi durumlardan dolayı satmak zorunda kaldım. pa 500 almak istiyorum ve inceleme fırsatım olmadı alırken dikkat etmem gereken detaylar varmıdır. bir kaç sorum olacak bildiğim kadarı ile sd kart ile çalışıyor pa 500 ün...
  13. U

    ankara içi alınık medeli dante tr

    Cevap: ankara içi alınık medeli dante tr selamlar alet 1 seneye yakın bende restaurantta kullanıldı yerinden kıpırdamadı alet garantisi yeni bitti ben 2. sahibiyim para ihtiyacından dolayı pa800 ile takasa vermiştim. klavyede hiç bir sorun yok tüm güncellemeleri tamam.
  14. U

    ankara içi alınık medeli dante tr

    Cevap: ankara içi alınık medeli dante tr istanbuldayım 1750 ye satıyorum dostum
  15. U

    satılık org varmı???

    Cevap: satılık org varmı??? dante tr 1750 tl ilgilenirseniz
  16. U

    bk 5 mi dante tr mi pa 600 qt mi

    Cevap: bk 5 mi dante tr mi pa 600 qt mi danet tr 1750 tl satabilirim son fiyat
  17. U

    Bangır bangır altyapı dante tr

    Cevap: Bangır bangır altyapı dante tr yorumlarınızı bekliyorum
  18. U

    Sebastian buyruuunn :)

    Cevap: Sebastian buyruuunn :) teşekkürler
  19. U

    Roland BK-5 OR Alper Örsdöven Ankara Hüdayda - Yanıyorum Hele

    Cevap: Roland BK-5 OR Alper Örsdöven Ankara Hüdayda - Yanıyorum Hele çok iyi tebrikler
  20. U

    beni al onu alma altyapı dante tr

    Cevap: beni al onu alma altyapı dante tr Aslına bakarsanız çokta yeni değilim. ataklarda sorun var farkındayım bir türlü oturtamadım. şarkının orjinalini dinledinizmi biraz arıza geçişler.
Top