Arama sonuçları

  1. B

    korg pa80 hoparlor sorunu acil lütfen bakın !!

    Cevap: korg pa80 hoparlor sorunu acil lütfen bakın !! aynı sorun benim orgdad vardı hatta düğün ortamında çalarken bile ses kesiliyordu mikxere bağlıyken bile ses gidip geliyordu volume potlarında olduğunu söylediler bakıttım lehim yaptı potları değiştirdi 50 liralık bir masraf yaptım somra...
  2. B

    Korg Pa80 Setleri

    Cevap: Korg Pa80 Setleri arkadaşım bunlar inmiyor ne yapmamız lazım
  3. B

    Kaptanim orkestra 05314315070

    Cevap: Kaptanim orkestra 05314315070 -------------------------------------------------------------------------------- selmün aleykum kardeş pa 80 kullanıyorsun . bende yeni pa 80 kullanıcısıyım ben aslında bağlama çalıyorum ama bana pa 80 süper dediler bende aldım şimdi ise ritimler valla...
  4. B

    Cev@T ÖzmeN

    Cevap: Cev@T ÖzmeN -------------------------------------------------------------------------------- selmün aleykum cevat kardeş pa 80 kullanıyorsun . bende yeni pa 80 kullanıcısıyım ben aslında bağlama çalıyorum ama bana pa 80 süper dediler bende aldım şimdi ise ritimler valla hiç tatmin...
  5. B

    Almanya Stuttgart cevresinden

    Cevap: Almanya Stuttgart cevresinden -------------------------------------------------------------------------------- selmün aleykum kardeş pa 80 kullanıyorsun . bende yeni pa 80 kullanıcısıyım ben aslında bağlama çalıyorum ama bana pa 80 süper dediler bende aldım şimdi ise ritimler valla...
  6. B

    Grup 87

    Cevap: Grup 87 -------------------------------------------------------------------------------- selmün aleykum grup87 kardeş pa 80 kullanıyorsun . bende yeni pa 80 kullanıcısıyım ben aslında bağlama çalıyorum ama bana pa 80 süper dediler bende aldım şimdi ise ritimler valla hiç tatmin...
  7. B

    Derince best müzik production

    Cevap: Derince best müzik production -------------------------------------------------------------------------------- selmün aleykum kardeş pa 80 kullanıyorsun . bende yeni pa 80 kullanıcısıyım ben aslında bağlama çalıyorum ama bana pa 80 süper dediler bende aldım şimdi ise ritimler valla...
  8. B

    Piyanist Hasan Bursa

    Cevap: Piyanist Hasan Bursa -------------------------------------------------------------------------------- selmün aleykum hasan kardeş pa 80 kullanıyorsun . bende yeni pa 80 kullanıcısıyım ben aslında bağlama çalıyorum ama bana pa 80 süper dediler bende aldım şimdi ise ritimler valla hiç...
  9. B

    Piyanist Şantör ALPER

    Cevap: Piyanist Şantör ALPER -------------------------------------------------------------------------------- selmün aleykum alper kardeş pa 80 kullanıyorsun . bende yeni pa 80 kullanıcısıyım ben aslında bağlama çalıyorum ama bana pa 80 süper dediler bende aldım şimdi ise ritimler valla hiç...
  10. B

    SiMGE MüZiK - MUSTAFA AVCI

    Cevap: SiMGE MüZiK - MUSTAFA AVCI -------------------------------------------------------------------------------- selmün aleykum kardeş pa 80 kullanıyorsun . bende yeni pa 80 kullanıcısıyım ben aslında bağlama çalıyorum ama bana pa 80 süper dediler bende aldım şimdi ise ritimler valla hiç...
  11. B

    Piyanist Orhan Akyıldız

    Cevap: Piyanist Orhan Akyıldız selmün aleykum orhan kardeş pa 80 kullanıyorsun . bende yeni pa 80 kullanıcısıyım ben aslında bağlama çalıyorum ama bana pa 80 süper dediler bende aldım şimdi ise ritimler valla hiç tatmin etmiyor mavilim set var ama çok eksik ritimler var bana oyun havası ve...
Top