Piyanist21 kullanıcısının son içeriği | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.

Piyanist21 kullanıcısının son içeriği

  1. Piyanist21

    Ketron sx3000 acıl bılgı

    Selam arkadaslar sx3000 alacam patter ram olup olmadigini nasil anliyacaz yani hangi tuslara basmamiz lazim
  2. Piyanist21

    Ketron sx3000 hakkında

    Selam arkadaslar bana Ketron sx3000 plus 4 usb li pattern ramli klavye lazim temiz olmak kaydiylan tabi ev kullanicisi tercihimdir elinde olupta satmak istiyen varsa lutfen ozelden mesaj atabilirmi saygilarimla
  3. Piyanist21

    Hocam flas karti urfaya getirsem bana yukleme sansiniz varmi ben diyarbakirdayim

    Hocam flas karti urfaya getirsem bana yukleme sansiniz varmi ben diyarbakirdayim
  4. Piyanist21

    Korg pa600 & Yamaha A2000 Alinacak.

    Selam arkadaslar Korg pa600 qt 2500 tl Yamaha A2000 + Emo usb 2000 tl Bu fiyatlara klavye alinacak satmak istiyen arkadas ozel den mesaj atabilirsiniz. Lutfen polimik yapip bu fiyatlara kim verir muhabbetlerine girmiyelim ihtiyaci olup satmak istiyen olursa goruselim.
  5. Piyanist21

    pa 600 qt arıyorum

    Cevap: pa 600 qt arıyorum A2000 icin dusundugunuz fiyat ne
  6. Piyanist21

    Satılık sıfır gibi s950 emo lu

    Cevap: Satılık sıfır gibi s950 emo lu Fiyat ne dusunuyorsunuz
  7. Piyanist21

    Satlık ketron sx3000 plus 4 mp3 lü

    Cevap: Satlık ketron sx3000 plus 4 mp3 lü Cengiz hocam cihaz satilali aylar oldu üstüne 2 cihaz daha gelip geçti ilginizden dolayı tşk ederim.
  8. Piyanist21

    Senetle Vb. Org Satan Yer Arıyorum !

    Cevap: Senetle Vb. Org Satan Yer Arıyorum ! Kardeşim pa80 işine yararmı 16 mb kartlı +hdd var üzerinde sıfır ayarında 3 ay önce ARL müzikten 2100 tl ye aldım düğünde kullanılmamış sana veteyim aldığım fiyata 1000 peşin geri kalanı 2 taksitlen öde senet falanda yapmıyorum sana maksat işin...
  9. Piyanist21

    Yamaha A3000 demo by feroo

    Cevap: Yamaha A3000 demo by feroo Emo bu cihaza çalışma yapacakmı bilginiz varmı
  10. Piyanist21

    org arıyorum

    Cevap: org arıyorum Profilinizde korg pa3x inizin olduğunu gördüm bu cihazın varken diğer org lara niçin ihtiyac duyuyorsunuz.
  11. Piyanist21

    Yamaha A3000 Demo-2

    Cevap: Yamaha A3000 Demo-2 ---------------------------- Hocam set emo mu
  12. Piyanist21

    A3000 Kısa bir demo

    Cevap: A3000 Kısa bir demo Hocam cihazı nerden aldınız birde fiyat ne
  13. Piyanist21

    Korg pa80 ev orgu satılıktır

    Cevap: Korg pa80 ev orgu satılıktır Tşk ederim hocam
  14. Piyanist21

    Acil satılık sıfır ayarında or700 v2plus. .

    Cevap: Acil satılık sıfır ayarında or700 v2plus. . Korg pa80 16 mb cevo kart cihaz evde kullanılmıştır takas düşünürmüsünüz
  15. Piyanist21

    Korg pa80 ev orgu satılıktır

    Selam arkadaşlar cihaz sadece evde hobi amaçlı kullanılmıştır 16 MB Cevo card mevcuttur sıfıra yakın bir cihaz alan kişi çok memnun kalır beğenmese cihazı iade etsin. Fiyat 2000 tl'dir. Lütfen Haşat olmuş cihazlarlan karşılaştırmayın
Üst