samsonthe kullanıcısının son içeriği | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.
  • Trakyamuzik.net xenforo 2 ona bağlı Arowchat ve Facebook Trakya muzik 2. el ilanları Satılıktır (iletişim Admin) Saygılar

samsonthe kullanıcısının son içeriği

  1. samsonthe

    satılık yamaha psr 9000 pro modifiyeli süper

    Cevap: satılık yamaha psr 9000 pro modifiyeli süper 9000 pro modeliyse cihaz temizse hemen alalım
  2. samsonthe

    numaranız yanlış 9000 set için arayın 0537 620 98 14

    numaranız yanlış 9000 set için arayın 0537 620 98 14
  3. samsonthe

    Yamaha tyros 2 bilgisayar driveri

    Cevap: Yamaha tyros 2 bilgisayar driveri allah razı olsun kardeşim çok sağol peki bunu nasıl kullanıcam ne yaptıysam çalıştıramadım editörü
  4. samsonthe

    tyros 2 voice editör usb driveri nasıl kurucam

    arkadaşlar çıldırmak içten değil sabah beri uğraşıyorum daha önceki tyros 3 ve tyros 4 voice editörü kullanıyordum şimdi tyros 2 voice editörü kurdum usb midi driver programlarının ne kadar varsa hepsini indirdim kurdum çalıştıramadım bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar rica ediyorum...
  5. samsonthe

    roland g 70 her takasa açık..

    Cevap: roland g 70 her takasa açık.. günceldir.....
  6. samsonthe

    yamaha ile geçmişe yolculuk.psr 90 psr 4600 psr a2000

    Cevap: yamaha ile geçmişe yolculuk.psr 90 psr 4600 psr a2000 psr 90 88 yılında 2 ton fındık satıp dayım almıştı bu aleti efsanelerden biriydi o dönemlerde
  7. samsonthe

    roland g 70 her takasa açık..

    Cevap: roland g 70 her takasa açık.. güncelleme tarihi ürün
  8. samsonthe

    roland g 70 her takasa açık..

    Cevap: roland g 70 her takasa açık.. günceldir.....
  9. samsonthe

    satılık tyros 2_1500 tl

    Cihaz satıldı arkadaşlar
  10. samsonthe

    psr 9000 2014 set ritimlerin tanıtımı

    89 ritim 3 adet sample drum kitden oluşmaktadır 13 adet türk sample sesleri tamamen yenilenmiş https://www.youtube.com/wathv=1ESudOdVLeg
  11. samsonthe

    roland g 70 her takasa açık..

    Cevap: roland g 70 her takasa açık.. günceidir.....
  12. samsonthe

    roland g 70 her takasa açık..

    Cevap: roland g 70 her takasa açık.. günceldir.....
  13. samsonthe

    roland g 70 her takasa açık..

    Cevap: roland g 70 her takasa açık.. tyros 4 o aleti şuan onu alacak durumum yok kardeşim selamlar
  14. samsonthe

    roland g 70 her takasa açık..

    Cevap: roland g 70 her takasa açık.. günceldir....
  15. samsonthe

    Okul yolunda Ümit Besen Pa900

    Cevap: Okul yolunda Ümit Besen Pa900 eline sağlık akorlar sağlam geliyor
Üst