1300 tl civarı org hangi model almalıyım

mmuratcann

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaslar su an a300 tr kullanıyorum 1300 tl butcem var sızce bu para ya hangı modelı almalıyım kafamdakı model yamaha s650 yardımlarınızı beklıyorum saygılar

Cevap: 1300 tl civarı org hangi model almalıyım

Ben az daha bekle derim yakında rolandın yeni modeli çıkacak iyi bir alet olcak sanırım benim fikrim bu sanırım fiyat konusuda öyle çok uçuk olmayacak sitede araştırabilirsin bu cihazı roland bk-5 or modeli bekle derim

sayın mod cıhazı ınceledım guzel cıhaza benzıyor fakat cıhaz ebay sıtesınde 1000 usd turkıye ye gelırse 2500 tl cıvarı olur en az o da bana pahalı gelır tsk

sana gönül rahatlığıyla s650 tavsiye edebilirim demolarını dinle güzel bir cihaz işlenincede daha güzel olur kolay gelsin.

Eger bire bir inceleme sansi bulabilirsen o fiyat katogorisinde birde casio at-5 var.Bence en güzeli psr a 650 cünkü onun Dr. Salim , Batuh , Can Basar ve Emo gibi Maestrolari var.
...
Saygilar sevgiler...

kesinlikle s650 al ama sahneye çıkmayacaksan :) sahneye çıkacaksan daha pratik cihazlar al

Evde kullanacaksan S650 fena bir seçim olmayabilir. Ama A300 kullandığını söylüyorsun, o nedenle cihaz değiştirmişken daha iyi bir şeylere bak derim. Yerinde olsam A300'ü satıp, üzerine o parayı ekleyip ikinci el temiz bir OR700 V2 Plus bakardım. Ya da biraz daha bekleyip para biriktirerek A2000'e yönelirsin. Hem o zamana kadar A2000 iyice oturmuş olur.

1300 TL civarı alınabilecek orglar sıfır olarak Yamaha PSR S650, Korg Microarrenger olabilir.
İkinci el olarak Yamaha A1000, A1000tr, Ketron XD 9, Roland GW-8'i düşünebilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bence evde kullanacaksan s650 alabilrsin ama pratiklik ve ilerde sahneye çıkarım diyorsan pa50 yada or700 v1 diyorum...

Sana abi tavsiyesi al bir xd9 en az para ile en profosyonel klavye sahibi ol.zaten düşebileceği en alt seviye fiyattan alacağın için zarar etme şansın da yok.
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=ketron+xd9

Moderatör tarafında düzenlendi: