A2000 elektro deneme

Cevap: A2000 elektro deneme

Salim ABi sanki Baglamaci Kemal Alacayir calmis gibi geldi bana gercekten cok güzel olmus ellerin dert görmesin:)

Abi konuyla alakası yok ama, sanırım ritim yazarken kayıtları artık Cubase ile alıyorsun, daha sonra onları ritime dönüştürmek için şu Yamaha'nın dağıttığı özel Mac yazılımını mı kullanıyorsun yoksa daha farklı bir yöntem mi ?

Abi konuyla alakası yok ama, sanırım ritim yazarken kayıtları artık Cubase ile alıyorsun, daha sonra onları ritime dönüştürmek için şu Yamaha'nın dağıttığı özel Mac yazılımını mı kullanıyorsun yoksa daha farklı bir yöntem mi ?

evet anlattığın yöntem kardeşim. yaklaşık 3 yıldır bu şekilde.

Gerçekten harika olmuş. Eline sağlık. Belki birileri biraz daha bu seslere ısınır.:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Salim ABi sanki Baglamaci Kemal Alacayir calmis gibi geldi bana gercekten cok güzel olmus ellerin dert görmesin:)

Evet Dinlediğimde banada Üstadımız Kemal Alaçayır bağlamasının ses tonunu verdi. Güzel olmuş Salim kardeşim Ellerine Emeğine sağlık.

Bu elektroyu A300TR'ye sample olarak atmak lazım Salim abi :D :D Malum artık sample ses de atılıyormuş A300'e :D :D Şaka bi tarafa bu muhabbeti daha yeni gördüm ve gerçekten üzüldüm.Umarım bundan sonra insanları mağdur edici bu tür şakalar yapılmaz.

A2000 meselesine dönersek ses bence gayet başarılı olmuş ve kulağa oldukça da hoş geliyor. Sizlerin sayesinde bu cihazın da or700 gibi ileri noktalarına geleceğine eminim. Kolay gelsin, başarılar... ;)

inşallahhh... :)