A2000 emo usb çıkıyor,resmi açıklama...

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 6K
Cevap: A2000 emo usb çıkıyor,resmi açıklama...

a2000 küçük tyros'dur...bu yüzden patlama yapması da gayet doğal karşılanacaktır...

Aletin kalitesinden kimsenin şüphesi yok zaten.
Önemli olan; ülkemizdeki her org kullanan müzisyenin ihtiyacına cevap verebilecek düzeyde kaliteli bir set sadece.
Patlamayı setler yapacaktır diye düşünüyorum.

hocam evet çok doğru söylüyorsunuz.ileride piyasaya çıkacak olan a2000 usb'leri bu klavyenin resmen kaderini belirleyecek.emo öyle bir set yapmalı ki korg-yamaha ikileminde kalanlar seçimini a2000 den yana kullansınlar...eğer ki istenilen düzeyde bir set olmazsa aletin 0 fiyatı 3100 tl...v2 plus çipi ve emo usb ile 4000tl'yi bulacak...sonuçta kullanıcıya kapalı alet.bu yüzden ben ne kadar taraftarı değilsem o paraya 2.el pa800 ' e yönelen çok olur...şu an için beklemekten başka yapacak birşey yok.başarı sette karşımıza çıkacak sample seslere ve performansa bağlı diye düşünüyorum...

Aynen pymmemo...

Not: Bu arada ben Hoca felan değilim :) Abartma :)

hocam evet çok doğru söylüyorsunuz.ileride piyasaya çıkacak olan a2000 usb'leri bu klavyenin resmen kaderini belirleyecek.emo öyle bir set yapmalı ki korg-yamaha ikileminde kalanlar seçimini a2000 den yana kullansınlar...eğer ki istenilen düzeyde bir set olmazsa aletin 0 fiyatı 3100 tl...v2 plus çipi ve emo usb ile 4000tl'yi bulacak...sonuçta kullanıcıya kapalı alet.bu yüzden ben ne kadar taraftarı değilsem o paraya 2.el pa800 ' e yönelen çok olur...şu an için beklemekten başka yapacak birşey yok.başarı sette karşımıza çıkacak sample seslere ve performansa bağlı diye düşünüyorum...

bunun olmasina izin vermezler malesef...
insallah yanilirim:eek:

Ama buyuk bir salonda pa3x in verdigi guclu ses performansini A2000 inin verecegini dusunmuyorum neticede birde arasinda buyuk bir fiyat farkida var ama sample sesleri daha iyi okuyor A2000 sanirim o kadar

Ama buyuk bir salonda pa3x in verdigi guclu ses performansini A2000 inin verecegini dusunmuyorum neticede birde arasinda buyuk bir fiyat farkida var ama sample sesleri daha iyi okuyor A2000 sanirim o kadar

Pa3x ile A2000 modellerinin karşılaştırıldığı bir topic değil bu.
A2000 için Emo set konusu tartışılıyor bu topic başlığı altında.

Pa3x ile A2000 modellerinin karşılaştırıldığı bir topic değil bu.
A2000 için Emo set konusu tartışılıyor bu topic başlığı altında.

Topik ne !!!

hiç bir büyük salonda her aletin kendi amfisiyle iş yapılmaz :)

power amfi ve mixerler neden var? :D

o büyük salonda medeli de koysanız güçlü ses alırsınız :D

hiç bir büyük salonda her aletin kendi amfisiyle iş yapılmaz :)

power amfi ve mixerler neden var? :D

o büyük salonda medeli de koysanız güçlü ses alırsınız :D

Ben bazen yillar once roland 800 ve 1000 de kendi yaptigim midileri kullaniyorum sahnede simdi ise pa3x de yaptigim midi sarkilari kullaniyorum arasindaki saund farki ni soyle izah edeyim sanki rolandin ki sivrisinek viziltisi gibi ciliz ve tatsiz 3x in ki muhtesem saund kullandigim saund sistemi ayni bunun nasil izah edeceksin dr salim demekki saund farkediyor bence