A2000 emo usb çıkıyor,resmi açıklama...

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 6K
Cevap: A2000 emo usb çıkıyor,resmi açıklama...

hocam şimdi büyük salonla bunların hiç bir ilgisi yok. Salonu doyurmak için güçlü bir power mixer edinmen konusunda istikrarlıyım. (bu cümlene nazaran)

G600 ve g1000 'in çıktığı yıllardaki müzik ve sonud tarzıyla şimdiki tarz ve soundun araısnda dğalar var bu birincisi.

ikincisi korg korg diye ilah gibi tapılan aletin soundunun üstünde amiral gemisi gibi tyros modelleri var. Korgun babası gelse, o doğallığa, o akustik sounda erişemez çünkü o aletlerin gelmişini geçmişnii biliyoruz.

üçüncüsü yamahanın hiç bir modelini korg piyasasındaki fiyat/performansıyla karşılaştırma. Yamaha ürünleri kategorilerine göre korg'un ürünlerinden bir gömlek daha pahalı.

A2000i ucuz görüyor olabilirsin ama 3xle aynı kategoride değil,

A2000i cılız göreilbirsin ama içinde küçük bir tyros3 yatıyor.

Tyros 3xten sound olarak sağlam olduğuna göre,

o zaman a2000, sound olarak fiyatına göre 3Xi aratmayacak bir soundda.

Dene gör. inclemeden yorum yapmayalım.

3x ile de sahne aldım. altyapı yoksunu bi cihaz. Bunu kime sorarsan sor aynı cevabı verecektir...

hocam şimdi büyük salonla bunların hiç bir ilgisi yok. Salonu doyurmak için güçlü bir power mixer edinmen konusunda istikrarlıyım. (bu cümlene nazaran)

G600 ve g1000 'in çıktığı yıllardaki müzik ve sonud tarzıyla şimdiki tarz ve soundun araısnda dğalar var bu birincisi.

ikincisi korg korg diye ilah gibi tapılan aletin soundunun üstünde amiral gemisi gibi tyros modelleri var. Korgun babası gelse, o doğallığa, o akustik sounda erişemez çünkü o aletlerin gelmişini geçmişnii biliyoruz.

üçüncüsü yamahanın hiç bir modelini korg piyasasındaki fiyat/performansıyla karşılaştırma. Yamaha ürünleri kategorilerine göre korg'un ürünlerinden bir gömlek daha pahalı.

A2000i ucuz görüyor olabilirsin ama 3xle aynı kategoride değil,

A2000i cılız göreilbirsin ama içinde küçük bir tyros3 yatıyor.

Tyros 3xten sound olarak sağlam olduğuna göre,

o zaman a2000, sound olarak fiyatına göre 3Xi aratmayacak bir soundda.

Dene gör. inclemeden yorum yapmayalım.

3x ile de sahne aldım. altyapı yoksunu bi cihaz. Bunu kime sorarsan sor aynı cevabı verecektir...

ritimler konusunda pa3x daha üstün ama sample konusunda tatlı ses yaylı dışındaki bütün seslerde a2000 daha kaliteli geliyor... a2000 i demolarda dinledim, pa3x i sahnede kullanıyorum.. ne yazıkki arada yarı yarıya fiyat farkı olmasına rağmen a2000 varken, heleki emo da seti çıkarsın ve v2 plus çipi eklendikten sonra pa3x e gerek bile duyulmaz sahnede...YAMAHA'NIN rahatlığı bi başka...

emo'dan alıntıdır:

Arkadaşlar bu şekilde sahnede iki ayrı seti aynı anda kullanacaksınız. Güncellemeler çıkmaya başladığında hem bizim USB'nin hem CAN abinin cip setinin güncellemeleri olacak. Yani her yerden ritim yağacak. A2000 MP3 çalmıyor biliyorsunuz. Ben EMO-USB yi 16Gb lık minik USB lerden yapmayı planlıyorum. USB nin içine baya bi Wav dosyası atabilceksiniz , tak çıkart derdi de olmayacak.

Selamlar

emonun yukarıdaki açıklamalarına bakılırsa bu alet babalar gibi geliyor.İinşaallah piyasada yerini oluşturacak ve kendi kategorisindeki korg ürünlerine meydan okuyarak bazı tabuları yıkacak.şimdiden almak için sabırsızlanıyorum.

Daha önce içerik takvimi konusunda yazmıştım; v2 plus çip yerine, v2 plus usb olmaz mı diye? Can Başar hoca da usb den set değiştirme çok yapılırsa aletin içindeki romların bozulabileceğini ve çiple birlikte usb set olmasının avantajlarını yazmıştı. Bu durumda pa800 gibi usb den fazlaca set değiştirme gibi bir durum olmayacak sanırım. Aslında flash discler de bir nevi rom ama çok sık bozulmuyor. Cihazdakilerin teknik özelliği farklı sanırım. Alette çakılı bir v2plus çip olması ve fazla değişmeyecek sağlam bir usb set olması profesyoneller için uygun. Ancak bu durumda fiyatı tamamen kullanıcıya açık olan pa 800 e yaklaşıyor. Ne dersiniz? Yorumunuz nedir?

Ah şu PA800 yine girdi bu konuya.

1. PA800 çıplak 1850 Euro + MP3 + 256 Mbyte Ram = Dünya Para
2. A2000 çıplak 1300 Euro + Plus + Emo = 128 Mbyte + 64 Mbyte(sıkıştırılmış 128 Mbyte Emo Set)=256 Mbyte.Toplamı 1600 Euronun altında kalacağına eminim.
MP3 yerine de kaliteli bir Wave Player var ve bedava.Şimdi bunun neresi PA800'e yakın.
Eğer sadece çıplak Pa800 ile kıyaslıyorsanız zaten hata yaparsınız.

Ayrıca Rom Romdur ve Marka Modeli bağlamaz.Korg modellerinde sorun çıkmadığına eminmisiniz?
Ben DTL kurucusu olarak aynı sıkıntıları yaşadığımızı biliyorum.
Hepsinde sorun yaşanıyor Korg PA800 de bu problem karşınıza Ram arızası olarak çıkıyor.
Sonuç olarak Sample Datalar Korg Pa800 de Ram'e yükleniyor.
Bir fark yok.

Ah şu PA800 yine girdi bu konuya.

1. PA800 çıplak 1850 Euro + MP3 + 256 Mbyte Ram = Dünya Para
2. A2000 çıplak 1300 Euro + Plus + Emo = 128 Mbyte + 64 Mbyte(sıkıştırılmış 128 Mbyte Emo Set)=256 Mbyte.Toplamı 1600 Euronun altında kalacağına eminim.
MP3 yerine de kaliteli bir Wave Player var ve bedava.Şimdi bunun neresi PA800'e yakın.
Eğer sadece çıplak Pa800 ile kıyaslıyorsanız zaten hata yaparsınız.

Kilit unsurunu da koyarsanız, 2 aleti kıyaslamak bile sacma oluyor. Bizim halkımız icini kurcalamadan rahat durmaz. Yamaha, tyrosun altındaki seriye müdahale imkanı verseydi korg coktan yok olmuş ve bu kıyaslamaların bile mevzusu olmazdı. Ve her yer setle dolardı ama iyi ama kötü. İnsanlar için önemli olan nevale bollugu. Korg kullanan kişiler samplelar güzel olsa bile aynı seslerden sıkılıp bazen sırf degişiklik olsun diye iyi olanları silip daha kötü sesleri yükleyebiliyor. Bu tamamen değişiklik arayışı ile alakalı bir durum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba , "Emo" niki başkası tarafından alındığı için isim soyisim ile siteye katılmak zorunda kaldım. Umarım site sahibi arkadaşım gerekeni yapar. EMO niki ile yazılan yazılar şimdilik bana ait değildir bilgilerinize sunarım.

A2000 EMO-USB ile ilgili isteklerinizi info@emomuzik.com adresinden küçük bir örnek mp3 ekleyerek bana iletebilirsiniz.

Ben bu yıl hep beraber sahnede kalitenin ve çeşitliliğin tadını çıkartacağımıza inanıyorum.

Selamlar-Saygılar.

Merhaba , "Emo" niki başkası tarafından alındığı için isim soyisim ile siteye katılmak zorunda kaldım. Umarım site sahibi arkadaşım gerekeni yapar. EMO niki ile yazılan yazılar şimdilik bana ait değildir bilgilerinize sunarım.

A2000 EMO-USB ile ilgili isteklerinizi info@emomuzik.com adresinden küçük bir örnek mp3 ekleyerek bana iletebilirsiniz.

Ben bu yıl hep beraber sahnede kalitenin ve çeşitliliğin tadını çıkartacağımıza inanıyorum.

Selamlar-Saygılar.

emrah hocam öncelikle sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.. hep sizin haberlerinizi bizzat sizden duymak istemişimdir..Neden emrah hoca çıkıp açıklama yapmıyorda başkalarından duyuyoruz diye yakındığım zamanlarda olmuştu :)

hocam öncelikle sizden set demoları duymak istiyoruz..Sadece ben değil hemen hemen bi çok a2000 kullanıcısı arkadaşımızda demo bekliyor bundan eminim..

Set bitmemiş olsada o haliyle bile bi kaç demo dinlemeye rağzıyız..en kısa zamanda demolarınızı duymak dileğiyle