a2000 İRAN exp.tanıtım böyle olur işte

Cevap: a2000 İRAN exp.tanıtım böyle olur işte

ne güzel bi olay ya rengarenk kırmızı mor yeşil falan.insanın içi açılıyo :D

haklısınız hocam. Bu mor paketten haberim yoktu.

Bildiğin şoke oldum hatta mosmor oldum :D

Dönüyorum dolaşıyorum öyle birşey göremiyorum. Sesler de oldukça tanıdık...

O zaman ben benzer seslerle karıştırıyorum.

Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :D

salim mor paketi görüncemi mosmor oldun :) demekki keramet pakette bakalım daha ne reng paketler çıkacak :D

he ya kendi paketimiz için renk belirlemek lazım...

Bizim paket için ne renk logo olsun? :D

salim abi isminde mor renkle yazıo nasıl atlarsın bu paketi tam uymuş mor:)şaka bi yana ben iran paketteki tremolo tar ve garmon seslerine hasta oldum akordeon seside harikaydı.Kars lıyım aslen ve arkadaşın dediği gibi o yöreyi iyi bilenler anlar.bence mutlaka türk paketinde olması gereken sesler ve hatta ritmler mevcut 6-8 ritmler çok hoş azeri eserler çalınabilir.sesler zaten sözüm yok ama bu paketler para ile satılıyor ve türk paketinde bu rtimler ve sesler bence mutlaka olmalı.eğer yok ise büyük bi kayıp olur bence.garmon sesini özellikle terekeme ler iyi bilir bende terekeme yim ve sese hasta oldum salim abi sesleri 800 e uyarlama şansımız yokmu?:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

İran setindeki Garmon'un nasıl bizlere hitap edemeyeceğini düşünüyorum (Bu benim fikrim)
Bizim Garmon tınımız daha farklı değil mi ? Bende seviyorum Garmon'u :) ve yeri gelince sürekli kullanırım..

Ben ritmleri beğenmedim açıkcası tam bi rezalet
Neden derseniz - Adamlar Paketin içine bir yeni kit koymamışlar.. 15 yılın öncesindeki kitlerle ritm yazıyorlar.. Hadi bunu geçtim adamlar zevk alıyorlar yüzleri gülüyor :)

Biz ise T.C. sınırları içerisinde haftada 2 kere orgumuza yeni kit yüklüyoruz ama bi türlü mutlu olamıyoruz :D

Adamların yaptığı seti dinleyin sadece 2-3 ses ağırlıklı görürsünüz (Bakınız Garmon - Tar - Ud - Kanun)
Bizim setleri söylemiyeyim şimdi :D :D

bazen susmak erdemdir batuhum seni bilen biliyor kafanı takma

batuh seni bu iranlıyla kapıştıralım :)
yaw muhabbet nereye geldi, batuh olsun salim olsun can abi olsun bu insanlar kabiliyetli ama unutulmaması gerekn en önemli özellikleri paylaşımcı olmaları !!!!!!!!!!!

i.m from iran we love turk people

arkadaşlar bu alette mikrofon girişi varmı.teşekkürler