A2000 ritim demosu (bitti)

Cevap: A2000 ritim demosu (bitti)

Yalnız ataklarda yine araya sıkıştırmışsın bi snare seri vuruşu galiba Salim :)

Ama böyle daha iyi olmuş bence. Bu arada hediye derken ?

(Ben sana o kadar çok teşekkür ettim Salim, sen bana hiç teşekkür etmiyorsun ama :( )

vala elimden geldiğince ediyorum abicim.

hediyeden kastım paylaşılacak belli bir sayıya ulaşınca.

arkadaslar salim burada parcanın orijinali takılmıs orda kuru baglama var haaaa sadece benzetmiş ama genede büyük basarı klavyede calın bakın bu parcayı yanından bile gecemez cogu müzisyen ::))

ataklara gelince kübat tarzı olmuş ama güzel bence yeni renk sadece 2/ 4 oyun havalarında olacak degil bu ataklar helal olsun kulagıma buda bir yenililk zaten salimin vurgulamak istedigide ataklar kendi projesi ::= yani ben buyum diyor aferim salim güzel .... yolun acık olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teşekkür kısmı latifeydi Salim.Sen de biliyorsun bunu, ama lütfen abartma :)

jazzzzz sana yakısıyor ritm olsada ::)) birde bu parcaya elestiri gelirse elestiri yapandan dinlemek isterim bu parcayı org tanıtıyo salim ama bu parca sakat kuru baglamada müzisyenlere kapaktır elektro baglama kim olsa calar ve ben sunuda sölüm bende suan pax2 var ama bu aletide alacam önce plus vardı cok pisman oldum sattıgıma

Moderatör tarafında düzenlendi:

jazzzzz sana yakısıyor ritm olsada ::)) birde bu parcaya elestiri gelirse elestiri yapandan dinlemek isterim bu parcayı org tanıtıyo salim ama bu parca sakat kuru baglamada müzisyenlere kapaktır elektro baglama kim olsa calar ve ben sunuda sölüm bende suan pax2 var ama bu aletide alacam önce plus vardı cok pisman oldum sattıgıma

hayırlısı olsun abicim. Daha güzel şeyler de gelecke inşallah. Yeter ki, moraller yerinde olsun. :)

atakları çok beğendim.

doktor, ritim güzel olmuş sadece davullar ataklar değil, akorlardaki gitar sesleri de çok güzel. Anadolu rock tarzı olmuş müthişşş

salim abi sen baterist misin ? :D abi o nasıl bir atak ya süper olmus :D