a2000 SON KULLANICIYA AÇILIYOR ?

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 3K

a2000

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
evet arkadaşlar bu sorunun cevabını merakla bekliyorum, benim gibi bekleyen başka a2000 kullanıcılarıda vardır...

bildiğiniz üzere a2000 fiyatları 1000 euroya düşmesine rağmen satış patlaması yapamadı çünki insanlar pa600 ünde piyasaya gelmesini bekliyor...

a2000 kullanan bi çok arkadaşımız aletin kullanıcıya açılmasını benim gibi istiyordur ki alet kullanıcıya açılmazsa pa600 çıktıktan sonra isterse 500 euroya satılsın kimse dönüp bakmaz bence..

Yamaha firmasının bu konuyu gözden geçirmesi gerekiyor.. fiyatları düşürmek yerine bu aleti kullanıcıya açmaları. YAMAHA ya tövbe etmiş bi a2000 kullanıcısı olarak bu alet kullanıcıya açılmazsa kaldırırım kenarı koyarım yerine pa600 ü alır onunla iş yaparım

Cevap: a2000 SON KULLANICIYA AÇILIYOR ?

konu baslıgn ck yanls kardsm acılacakmı yazman gerekrdı sn acılıyor yazmssn ole bıse yk

zor gibi,bizde ketron için senelerce
dil döktük ama birisi de tenezzül edipte yazma gereği duymadı,kaybeden bizde olduk ama onlarda kaybetti.

yav korg bu ülkede volkmen çıkarsa satar değil 1000 euro 1500euroya su içinde satar o pa 600 ü denesin bak görün nasıl alcanız x3 ü satıp pa 600 alacaklar var bu memlekette neden hep aynı şey çünkü aynı aletlerin acık ramını acık rengini değiştiriyorlar yalla her zaman söylerim korg dünya genelinde en çok aleti türkiyede satmıştır...

Açılsın tabi isteriz açılmasını ama orgdan değilde programla olabilir anca bu iş olsun tabiki..

roland yamaha korg kullandım. sondan 2. orgum yamaha a1000 di sıfır almıştım 1000 euroya sıfır gibi kutusunda 1000 tl ye zor sattım. korg i30 hd almıştım mükemmel ir orgtu saundları malzeme kalitesi harikaydı. yeni teknoloji bir org alaağım yamahayı kesinlike ve asla düşünmüyordum taki a2000 in fiyatı düşünceye kadar. ama alınca pişman olacağımdan çok korkuyorum. korg birbaşka yalnız. ama çulu çıkmış pa 80 e de 2000-2500 vermem onun yerine ya pa500tr yada a2000 alırım. pa600 uygun fiyatlı olursada kesin onu almayı isterim. çünkü korg kullanım açısından çok farklı ve kolay. korg pa 500tr yi araştırdım hmen ritim ve ses listes karşıma çıktı. tam 178adet fabrikasyon üstünde türk ritm var. 16 adet yunan ritmi 140 civarı diğer batı ritimleri + ilave ritimler için boş user hafızası var ayrıca beğenmediğin bu fabrika ritimlerinin istersen tamamının üzerine yeni ritim kaydedebiliyorsun. bu orgdada usb yok sd kart var ve sfırının fiyatı 900 eur civarı. bu orgu kjmse beğenmez ama bence güzel. bende bu fiyatlara org alacağım henüz karar veremedim. pratik olsun istiyorum ritmler üstünde olsun. bıktım onu sl bunu yükleden.internetten a2000 özelliklerine baktım. yok efendim joytiği varmış gamlar varmış mega voice varmış hoperlörleri zırıldamazmış usb si varmış miş muş. Allahınızı severseniz bu orgun düzgünce anlatılan özellikleri yazan biryer yokmu. daha kendi pazarlamasını yapmayı bilmiyor yamaha. benjm merak ettiğim bu orgun düzünde ve plus ında kaçtane türk ritmi var ve isimleri nedir hafızasına kaç ritim alr. usb yi sölemiyorum fabrikasyon hafızasını soruyoum.

a2000 ele ayğa düştü do re müziğin saçma sapan kampanyası yüzünden, arkadaşım pa500tr nere a2000 nere.. 2 cihazda elimden geçti. a2000 ile pa800 kıyaslanır.. işlenmemiş haliyle bile pa800 den daha kaliteli ton alabilliyorsam tesisattan a2000 işlense neler olur düşünemiyorum... heleki kullanıcıya açsalar şu lanet aleti ortalık biribirine girer... a2000 basite alınacak bi klavye değil.. pa500 ile kıyaslama

Biraz Forum okursak Can Bey bunun simdilik mumkun olmadigini bugun yazdi foruma ;)
Ne cok seviyoz polemikleri :)

Biraz Forum okursak Can Bey bunun simdilik mumkun olmadigini bugun yazdi foruma ;)
Ne cok seviyoz polemikleri :)

milletin yazısınımı tkip edecem her dk hocam? işten fırsat buldkça bura giriyorum

Takip edecen tabe bole durmadan Anti Yamaha Do re konularina bir sonversen iyi olacak cunku Biktirmaya basladi Can Basar konu acmis Direkt soracaksin orada bak ben sorumu sordum o konuda Adamda cevabini Verdi ...
Bir digger arkadas bu konuya deginmis oda gereken yaniti birinci agizdan almis
Burda Kendin Cal kendin dinle oluyor biraz ;)