a2000 SON KULLANICIYA AÇILIYOR ?

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 3K
Cevap: a2000 SON KULLANICIYA AÇILIYOR ?

bizde düne kadar yamahacıydık ama bize yaptıklarından sonra etrafımdakilerede aldırmayacağım kendimden en kısa zamanda elden çıkartacam allah izin verirse ... alet için hiç birşey yok.. pich bendden tril yaptırma farklı efektler nasıl yapılıyor alet için yapılmış adam gibi çalacak elektro bile yok.. biz bu alete milyar verdik ne ritim ne ses var . serzenişimi elbette buralarda paylaşacam millet görsün ne halde olduğumuzu

bu "aleti kullanıcıya açma" da ne oluyor anlamadım sanki herkes sample vst uzmanı... sadece kişinin kendisine özel tonlayacağı drum kit olsa yeter oda aletin üzerindeki mesela kickleri tonlayıp tekrardan tıpkı ses gibi kayıt etmeye izin verseler yeter öteki türlü her ritm için ayrı ayrı edit yap çok uğraşmalı ve sıkıntılı oluyor ben sadece bunu istiyorum firmalardan ses mes istemiyorum bir sürü efect ve seçenek var aletlerin hepsinde

bence haklisin yasal usta

veyada liste olsa expanson kartini biz belirlesek neler gelecek icine diye oda cok iyi olurdu mesela yamahanin sayifasinda liste olsa ritim ve ses listesi bizimde secme imkanimiz olsa bir expanson set i biz belirlesek cok iyi olurdu

veyada kulaniciya acik yapacaklar ayni korgun yaptigi gibi

saygilarimla

Yahu varya kusura bakmayın da neyinize yetmiyor güzelim aletler anlamış değilim. Gören de mübarek sizi Jean michel jarre , yanni , kitaro ya da Fahir Atakoğlu falan sanıcak ! Altı üstü düğünde yada Türkiye de ki bir barda ya da düğün salonunda çalıyorsunuz . Amma abarttınız bu cihazın sampler muhabbetini. Program yaptığınızda düğün sahipleri eğlenmiyor mu ? Roland E 70 ya da Yamaha PSR 6300 ler varken ne yapıyordunuz ?? Elinizden gelse Korgu Yamahayı mahkemeye vericeksiniz neden böyle alet yapmıyorsunuz diye. Bitmedi gitti arkadaş şu polemikleriniz .... Ne gözü doymaz bir milletmişiz Allahım !!!!

arkadaşlar öyle bi beklenti içerisinde olmayın a2000 in kullanıcıya açılması imkansız.ancak yamaha işletim sistemini oldugu gibi değiştirirse bu gerçekleşebilir.yani kısacası yeni bi anakart ile bu mümkün olabilir.