A2000 taylan&pop 9&8

Cevap: A2000 taylan&pop 9&8

valla arkadaşlar alette olmayıpta işimizi görecek tüm ritmler makbule geçer.malum set yok ama şu ana kadar paylaşılanların çoğu iş görür güzel ritmler.gençtürk arkadaşımda elinden geleni yapıyor Allah razı olsun

bu ritm gencturk kardesn olmayabılır ama feroo nunda degl a2000 piyasaya gırdıgınde batuh paylastı bu rıtmı onun ritmı sanırım

bu ritm gencturk kardesn olmayabılır ama feroo nunda degl a2000 piyasaya gırdıgınde batuh paylastı bu rıtmı onun ritmı sanırım

benim takip ettiğim kadarıyla bu ritim a2000 için paylaşılmadı paylaşıldıysa linkini verinde indirelim boşuna uğraşmayalım
artı olarak ben zaten ritim benim demedim buritimi tyros sayfalarından indirdim
a2000 ne yükledim percusyonlar -introlar -eddingler çalışmadı bende başka 9&8 lik ritimlerden intro -edding ve percusyonlar yükledim ve çalışır duruma geldi ve paylaştım hepsi bu

gençtürk arkadaşımın yaptıgı çok güzel bir şey hangi aletin olursa olsun kim yazarsa yazsın önemli olan bir ritmi kullandıgın allete uyarlamak ve onu paylaşmak bu yeter başka söze gerek yok teşekkürler gençtürk ellerine saglık herkes senin gibi paylaşmasını bilirse bu bizlere yeter

adam ritm ı de verms orda gencturk sty yazıo gormednızmı bn ındrdm or700 de olmadı

gençtürk arkadaşımın yaptıgı çok güzel bir şey hangi aletin olursa olsun kim yazarsa yazsın önemli olan bir ritmi kullandıgın allete uyarlamak ve onu paylaşmak bu yeter başka söze gerek yok teşekkürler gençtürk ellerine saglık herkes senin gibi paylaşmasını bilirse bu bizlere yeter

yk gencturk kards yanls anladn bn senı savndm bırısı dedı fero nun dıe onun ıcn yksa rıtm supe hergn dnlym elıne saglk keske or700 e uysa