A2000 v2 PLUS

• Konbuyu başlatan vecdii
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 23
  • Görünümler : 6K

vecdii

Gold
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.ismeterdine.com
Enst.
TAMBUR + YAMAHA PSR S970
Bu akşam itibarı ile, A2000 v2 Plus sahibiyim.
Can Başar' a çok çok teşekkür ediyorum.
Klavye; OR 700v2 -v2 Plus stylleri, sesleri, midilerini de kusursuz bir şekilde okuyor.
Ayrıca, Expansion Kit'i de sorunsuz yükledim.
Kısacası; aynı anda, hem OR700 v2, hem OR700v2 PLUS, hem A2000 özelliklerini kullanabiliyorsunuz.

A2000 sahiplerine şiddetle tavsiye ederim...

Saygılar...

Cevap: A2000 v2 PLUS

hayırlı olsun abicim darısı başımıza inş.

hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun inanın çok sevindim.doğru ve yerinde bir karar vermişsiniz.bende pa800'ün altına ikinci bir klavye olarak sx3000 düşünüyordum ama or700 v2 plus çipinin a2000'e uyarlanacak olması haberi bütün fikirlerimi değiştirdi.Klavyenizi güzel günlerde kullanmanız dileği ile,demolarınızı dört gözle bekliyoruz...

hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun inanın çok sevindim.doğru ve yerinde bir karar vermişsiniz.bende pa800'ün altına ikinci bir klavye olarak sx3000 düşünüyordum ama or700 v2 plus çipinin a2000'e uyarlanacak olması haberi bütün fikirlerimi değiştirdi.Klavyenizi güzel günlerde kullanmanız dileği ile,demolarınızı dört gözle bekliyoruz...

Çok teşekkürler...
Demoları en kısa zamanda yükleyeceğim...

mrb hayırlı olsun arkadaşım en azından sesleri ve ritmleri dinlemek isterim.şimdiden tşkler...

hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun. Can üstad yine hünerini gösterdi. Darısı başımıza diyeceğim ama imkansız çünkü benimki A2000 değil sadece V2.

herkese merhaba... arkadaşlar bir kaç sorum olacak. bilenler cevap verebilirlerse sevinirim... A 2000 V2 plus alıyorum. yamahanın sitesinde ses ve ritm paketi var. onu yüklemem şart mı? ayrıca bu klawye için farklı setler nerden bulabilirim. son sorum ise A2000 ile A2000 V 2 plus arasındaki farkları net olarak söyleyebilecek olan var mı???

şimdiden teşekkürler...