A2000 v2 PLUS

• Konbuyu başlatan vecdii
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 23
  • Görünümler : 6K
Cevap: A2000 v2 PLUS

A2000 ile A2000 V2 PLUS farkları kısaca şunlar:

A2000, üzerinde EXPANSION PACK olmadan geliyor.
A2000 Türkçe ritmler dahil olmak üzere, Arap, İran ritm paketlerini de barındırıyor. Dolayısı ile, Arap Drum Kitleri ve gereksiz ritmler bulunduruyor.
Üzerinde, sabit gelen Türkçe ritmler ise, bir bankta toplanmış ve yeterli olduğu söylenemez.

Yamahanın sitesinden yüklenecek olan, EXPANSION PACK ile 30 Adet daha Türkçe ritme sahip oluyorsunuz. Ayrıca, yine indirebileceğiniz SALİM ve BATUH set ile 30 Adet ritme daha sahip olabiliyorsunuz.

PLUS FARKINA GELİNCE;

Malumunuz, CAN BAŞAR ÜSTAD, Or700v2 için plus kit hazırlamıştı.
Aynı kiti, A2000 için de geliştirdi. İşte bu kit sayesinde; gereksiz Arap ve diğer ritmlerin olduğu banklar siliniyor ve yerine OR700 V2 PLUS da bulunan ritmler geliyor. Tabii ki, OR700 v2 - OR700 V2 PLUS için yazılmış bir dünya ses, ritm okunur hale geliyor. Zengin bir ritm dünyası sizin oluyor.
EXPANSION paketi de yükleyerek, birlikte daha önceki Türk Ses ve Ritmlerini kullanabiliyorsunuz...

A2000 ile A2000 V2 PLUS farkları kısaca şunlar:

A2000, üzerinde EXPANSION PACK olmadan geliyor.
A2000 Türkçe ritmler dahil olmak üzere, Arap, İran ritm paketlerini de barındırıyor. Dolayısı ile, Arap Drum Kitleri ve gereksiz ritmler bulunduruyor.
Üzerinde, sabit gelen Türkçe ritmler ise, bir bankta toplanmış ve yeterli olduğu söylenemez.

Yamahanın sitesinden yüklenecek olan, EXPANSION PACK ile 30 Adet daha Türkçe ritme sahip oluyorsunuz. Ayrıca, yine indirebileceğiniz SALİM ve BATUH set ile 30 Adet ritme daha sahip olabiliyorsunuz.

PLUS FARKINA GELİNCE;

Malumunuz, CAN BAŞAR ÜSTAD, Or700v2 için plus kit hazırlamıştı.
Aynı kiti, A2000 için de geliştirdi. İşte bu kit sayesinde; gereksiz Arap ve diğer ritmlerin olduğu banklar siliniyor ve yerine OR700 V2 PLUS da bulunan ritmler geliyor. Tabii ki, OR700 v2 - OR700 V2 PLUS için yazılmış bir dünya ses, ritm okunur hale geliyor. Zengin bir ritm dünyası sizin oluyor.
EXPANSION paketi de yükleyerek, birlikte daha önceki Türk Ses ve Ritmlerini kullanabiliyorsunuz...

öncelikle teşekkür ederim... EXPANSION PACK i indirip yüklemem gerekecek anlaşılan. daha önce pa 800 vardı ama satmak zorunda kalmıştım. ilk kez yamaha kullanacak. zamanla bilgilerinize başvuracağım anlaşılan. hele bir elime gelsin alet, ondan sonra bol bol soru yönetirim artık

hocam almadan önce iyi düşün.set falan bulamazsın baştan söyleyeyim.emoyu bekliyorum ben.emo usb hoşuma gitmezse 800 e geri dönerim.

tekrar pa 800 almak istesem 4600 para vereceğim. ayrıca taksit yaptırma imkanım da yok. ya or 700 alacağım ya da a 2000... henüz yeni bir alet. zamanda sağlam setler çıkacaktır diye düşünüyorum. emo ne zaman set çıkaracakmış bir bilgi var mı???

aynı benim şartlarımda öyleydi peşin param olmadıgı için aldım.en azından aleti canlı bi gör.bilerek aldım de en azından.

ben temmuz gibi bekliyorum emu usb yi.

net bir bilgi yok sanırım. hayırlısı olsun. dediğim gibi zamanla güzel setler çıkacaktır. önce bir emo gelsin bakalım...

bence de emo set beklenmeli derim

Bu akşam itibarı ile, A2000 v2 Plus sahibiyim.
Can Başar' a çok çok teşekkür ediyorum.
Klavye; OR 700v2 -v2 Plus stylleri, sesleri, midilerini de kusursuz bir şekilde okuyor.
Ayrıca, Expansion Kit'i de sorunsuz yükledim.
Kısacası; aynı anda, hem OR700 v2, hem OR700v2 PLUS, hem A2000 özelliklerini kullanabiliyorsunuz.

A2000 sahiplerine şiddetle tavsiye ederim...

Saygılar...

saydigin su nevaleleri nerde bulacagimi soylesende bizde yuklesek hic fena olmaz hani..

Or 700 v2 ve v2 PLUS için yazılmış bütün ritm , ses midi hepsini kullanabilirsiniz.
Nette hepsi var...
Hatta, biraz uğraşarak, A1000 midilerini bile okutabilirsiniz. Editleyerek kullanabilirsiniz...
Kaldı ki, zaten alet Plus yapıldığında, başka ritm bile istemiyor...