A2000 V2Plus ve İçerik Takvimi.

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
Merhaba arkadaşlar. Çoğu a2000 kullanıcısının beklediği müjdeli haber sonunda açıklandı.

A2000 modeli için V2plus çip çalışması tamamlandı ve satışa çıkarıldı. Tüm A2000 kullanıcılarına hayırlı olsun. A2000lerdee 300 den fazla ritim artık cepte :)

---------------

Yeni workstation klavyeler yeni bir açık yapı sunuyor.

Bu yapı, özgün lokal içeriğin programlanmasına ve kullanılmasına izin veriyor. Türkiye için yeni Yazılımların piyasaya çıkma programını bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Ürün Lansmanından bu yana

- Yamaha "Oryantal" Ses ve Stil Paketi (USB) - TRv2+ eklentisi ile kombine olarak kullanılabilir.

10 Mayıs 2012

- OR700 genişleme kiti TRv2+, PSR-A2000 için de mevcut olacak

- Genişleme kiti satın alınabilir ve DTL, Can Başar tarafından Istanbul'da , - sadece PSR-A2000 - 'e yerleştirilebilir. (150€)

- PSR-A2000 genişleme örnekleri aşağıdaki seçilmiş bayilerde test edilebilir;

Aydın // Haşim Akgündüz

Ankara // doremusic

İzmir // doremusic

İstanbul // Kubilay Müzik - Utar Müzik

Adana // doremusic

Antalya // Prestij Müzik

Trabzon // Megamüzik

Diyarbakır // Frekans

Bursa // Ezgi Müzik

Isparta // Tezcan Müzik

Gaziantep // Er-As Müzik

- Yeni "ücretsiz yazılım" TR Stil Paketi" , do-re.com.tr den ücretsiz indirilebilir.

- Bu YME "Oryantal"Eklenti Paketi No1 de bulunan sesleri temel alır ve Batuhan Düvüncü, Salim Kara tarafından programlanmıştır.

- PSR-S-650 ve PSR-A2000 ile kullanılabilir.

Haziran 2012

- YME TR Yazılım Paketi (download) Tyros4 için: Yamaha Premium Pack - "Balkan & Türkiye" (150€) yamahamusicsoft.com'dan indirilebilir.

Ağustos 2012

- PSR-A2000 (USB) için Beklenen EMO Ses ve Stil Paketi

Eylül 2012

- Batuhan Düvüncü ve Salim Kara tarafından PSR-A2000 (USB) için yeni Ek Ses ve Stil Paketi.

Yamaha Workstationlar ile Aranje Klavyelerinde Dünya standartlarını çalacaksınız, ayrıca geleneksel, modern Türk sesleri ve ritimleri parmağınızın ucunda olacak.

YME, Export Division
----------------------------------------------

Kaynak : PSR-S-650 ve PSR-S-A2000 Workstation Klavyeler - Türkiye için Lokal İçerik 2012 - Yamaha - Türkiye

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: A2000 V2Plus ve İçerik Takvimi.

bilgilendirme için tşkler.ben bişey sormak istiyorum.şuan a2000 de 32 mb sample yüklü,hani şu yamahanın sitesinden indirdiğimiz.peki bu dediğiniz trv2 kaç mb olacak.bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Çoğu a2000 kullanıcısının beklediği müjdeli haber sonunda açıklandı.

A2000 modeli için V2plus çip çalışması tamamlandı ve satışa çıkarıldı. Tüm A2000 kullanıcılarına hayırlı olsun. A2000lerdee 300 den fazla ritim artık cepte :)

---------------

Yeni workstation klavyeler yeni bir açık yapı sunuyor.

Bu yapı, özgün lokal içeriğin programlanmasına ve kullanılmasına izin veriyor. Türkiye için yeni Yazılımların piyasaya çıkma programını bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Ürün Lansmanından bu yana

- Yamaha "Oryantal" Ses ve Stil Paketi (USB) - TRv2+ eklentisi ile kombine olarak kullanılabilir.

10 Mayıs 2012

- OR700 genişleme kiti TRv2+, PSR-A2000 için de mevcut olacak

- Genişleme kiti satın alınabilir ve DTL, Can Başar tarafından Istanbul'da , - sadece PSR-A2000 - 'e yerleştirilebilir. (150€)

- PSR-A2000 genişleme örnekleri aşağıdaki seçilmiş bayilerde test edilebilir;

Aydın // Haşim Akgündüz

Ankara // doremusic

İzmir // doremusic

İstanbul // Kubilay - Utar

Adana // doremusic

Antalya // Prestij Müzik

Trabzon // Megamüzik

Diyarbakır // Frekans

Bursa // Ezgi Müzik

- Yeni "ücretsiz yazılım" TR Stil Paketi" , do-re.com.tr den ücretsiz indirilebilir.

- Bu YME "Oryantal"Eklenti Paketi No1 de bulunan sesleri temel alır ve Batuhan Düvüncü, Salim Kara tarafından programlanmıştır.

- PSR-S-650 ve PSR-A2000 ile kullanılabilir.

Haziran 2012

- YME TR Yazılım Paketi (download) Tyros4 için: Standart Ses & Genişleme Paketi "Balkan & Türkiye"

Ağustos 2012

- PSR-A2000 (USB) için Beklenen EMO Ses ve Stil Paketi

Eylül 2012

- Batuhan Düvüncü ve Salim Kara tarafından PSR-A2000 (USB) için yeni Ek Ses ve Stil Paketi.

Yamaha Workstationlar ile Aranje Klavyelerinde Dünya standartlarını çalacaksınız, ayrıca geleneksel, modern Türk sesleri ve ritimleri parmağınızın ucunda olacak.

YME, Export Division
----------------------------------------------

Kaynak : PSR-S-650 ve PSR-S-A2000 Workstation Klavyeler - Türkiye için Lokal İçerik 2012 - Yamaha - Türkiye
Teşekkürler Salim Bey,
Muhteşem bir haber bu...
Şimdi DTL yi aradım. Haberimiz yok dediler...
Can Başar Bey'e mi ulaşmam gerekiyor acaba...
Çok Çok teşekkürler...

Allah yolunuzu acık etsin cok güzel haberler. Datalara erişim kullanıcıya açıldıgı vakit tutmayın yamahayı.

Not: Arkadaşlar herşey sample ramin cok dolu olmasıyla alakalı degil. Bakın 3x lerde 250 mb setler var dinleyin tamamen cöplük. Onemli olan az olsun temiz olsun. İçine ne bulduysan atma olayına ben karşıyım. Pa800 kullanıyorum. rami söktüm ben mesela :D

Teşekkürler Salim Bey,
Muhteşem bir haber bu...
Şimdi DTL yi aradım. Haberimiz yok dediler...
Can Başar Bey'e mi ulaşmam gerekiyor acaba...
Çok Çok teşekkürler...

DTL'nin haberinin şuan için olmaması doğaldır. Çünkü haber çok yeni. Can Başar 'a ulaşırsanız gerekli bilgiyi verecektir.

bilgilendirme için tşkler.ben bişey sormak istiyorum.şuan a2000 de 32 mb sample yüklü,hani şu yamahanın sitesinden indirdiğimiz.peki bu dediğiniz trv2 kaç mb olacak.bilgilendirirseniz sevinirim.

TRV2 bir genişletme paketi dğeil hocam.

Or700deki V2 çip olayının aynısı a2000 için de geçerli.

150€ karşılğında kalvyeni modifiye ettirdikten sonra

klavyenin üzerindeki arap ritim ve sesleri gidiyor yerine Or700 v2 plusta bulunan türk ritim ve sesleri geliyor.ve yine istediğiniz zaman 64mb lik paketleri satın alıp orgunuza yükleyeibliyorsunuz.

Bu sayede alet çift yönlü türk ritim ve seslerine kavuşmuş oluyor.

peki bu çip kaç mb olacak?bilginiz varmı?

yani benim asıl sormak istediğim çipi ve usb yi alırsam alet 128 mb a yükseliyormu.

değişecek çip sayısı 4 tane abicim.
bunlar

46 sample ses + 25 multipad + 6 Drum ve Perküsyon ile birlikte toplam 128 mb. Kapasitesinde.