A2000 V2Plus ve İçerik Takvimi.

Cevap: A2000 V2Plus ve İçerik Takvimi.

Bazı ritmlerde sorun çıkabilir diye düşünüyorum.. ama v2 plus içerisinde zaten bir çok kaliteli ritmler var ve bu yüzden ''sorun çıkacak'' ritmleri pek fazla kafaya takmaya gerek yok..

Çok Çok Teşekkürler...
İyi Çalışmalar...

Bu haberler çok yankı bulacak haberler. Üstelik bir çok şeyi de altüst edecek. Paylaşım için teşekkürler.

.
Galiba Yamaha'ya geri dönüş vakti geldi,

Sayın Kara ve Sayın Dövüncü bu güzel bilgilendirmeler içi Teşekürler...

- Yeni "ücretsiz yazılım" TR Stil Paketi" , do-re.com.tr den ücretsiz indirilebilir.

- Bu YME "Oryantal"Eklenti Paketi No1 de bulunan sesleri temel alır ve Batuhan Düvüncü, Salim Kara tarafından programlanmıştır.

- PSR-S-650 ve PSR-A2000 ile kullanılabilir. bu ucretsız paketı pekı nasıl ındırecez do re de bolr bı secenek bulamadım ....

- Yeni "ücretsiz yazılım" TR Stil Paketi" , do-re.com.tr den ücretsiz indirilebilir.

- Bu YME "Oryantal"Eklenti Paketi No1 de bulunan sesleri temel alır ve Batuhan Düvüncü, Salim Kara tarafından programlanmıştır.

- PSR-S-650 ve PSR-A2000 ile kullanılabilir. bu ucretsız paketı pekı nasıl ındırecez do re de bolr bı secenek bulamadım ....

Evet do re.com' da böyle bir indirme sekmesi ben de bulamadım.:)

- OR700 genişleme kiti TRv2+, PSR-A2000 için de mevcut olacak

- Genişleme kiti satın alınabilir ve DTL, Can Başar tarafından Istanbul'da , - sadece PSR-A2000 - 'e yerleştirilebilir. (150€) bi diger sorum da bu paket 150 euro olacak ok pekı emo nun cıkaracagı usb nın yanına fıyat verılmemıs bu bedava mı oolacak yoksa paralımı?? (eger paralıysa v2 yukletmeyıp emo beklemek daha mantıklı olmazmı??) cıdden merakımdan soruyorum...

- Genişleme kiti satın alınabilir ve DTL, Can Başar tarafından Istanbul'da , - sadece PSR-A2000 - 'e yerleştirilebilir. (150€) bi diger sorum da bu paket 150 euro olacak ok pekı emo nun cıkaracagı usb nın yanına fıyat verılmemıs bu bedava mı oolacak yoksa paralımı?? (eger paralıysa v2 yukletmeyıp emo beklemek daha mantıklı olmazmı??) cıdden merakımdan soruyorum...

EMO'nun sette paralı olcak..

Merakınla ilgili garibime giden ise

Emo'nun set bedava olsaydı hemen gidip v2 plus mı taktıracaktın :D

Biz buna merak demeyizde :D :D :D

hayır basıt bı sual dı 150 v2plus verıp sonra emo nın kınede bellı bı ucret vermek bılmıyorum kac arkadasın hosuna gıder...

Eytt be.. O zaman haftaya Yamaha A2000 PLUS'um oluyor.. Sevgili Salim abiye ve de Batuhan abiye teşekkürler güzel bilgiler için..