a2000 WAW TAKSİMLER BU BAŞLIK ALTINDA PAYLAŞILACAK

Cevap: a2000 WAW TAKSİMLER BU BAŞLIK ALTINDA PAYLAŞILACAK

ben teşekkür ederim hocam, amaç bu cihazı kullanan arkadaşlara yardımcı olmak.. elimde kendi alt yapısını hazırladığım ritimlerde var onları düzenleyip buradan paylaşacağım kısmet olursa

yamaha a200 in mp3 çalma özelliği varmı

Yamaha a2000 waw çalar mp3 çalsa süper olucak.

ya arkadaşlar neden bu mp3 konusuna takıntınız var.daha öncede mp3 le waw format farklarını anlattım okumayan arkadaşlar için yineliyorum.şimdi mp3 sıkıştırılmış formattır bu yüzden yer kaplamaz fakat kalite düşer.mesela ben arabamda mp3 çalar oldugu halde cd leri waw formatında yükler ve o şekilde dinlerim.aynı şarkıyı mp3 ve waw olarak ayrı cd lere yükledim.sonra her iki şekildede şarkıyı dinledim arada daglar kadar fark var.ha şu var waw olarak cd ye 20 şarkı atabiliyorum.ama inanın mp3 le waw arasında dünyalar kadar fark var.bence sizde deneyin farkı görün bakın bir daha mp3 çalar muhabbeti yapacakmısınız.

arkadaşlar kusurumu masur görün ben yamahaya tamamen yabancıyım ve yeni yamahacılardanım :D bikaçgün önce A2000 v2 Plus aldım ve bu waw seslerini nasıl okutacağımı bilmiyorum. Sitede bir arkadaşımız meyanları paylaşmış ben bunları A2000 de nasıl okuturum yardımcı olursanız sevinirim.

hocam önce waw seleri usb ye atıyoruz..usb yi orga takıp usb tusuna bikere basıyoruz..ekranda "audıo player" baslıgı altında en asagı sagda içinde"file select" yazan kare bi kutucuk var... asagıdaki dügme yardımıyla bu kutucugu secioruz...karsımız usb klasörü gelio burda waw sesimizi secioruz..sonra 1 kere exit tusuna basıp tekrar "audio player" menusunu görüyoruz artık sectigimiz waw sesin adı playerda görülüyor asagıda "play" e denk gelen tusa basıp waw sesimizi acıyoruz .. bukadar..

ben bişey sormak istiyorum..a 2000 in multipadleri wav dosyalarını da okuyor mu? bu cihaz haftaya elimde olacak eğer wav okuyorsa oturup bilgisayara loop, arp, fx bişeyler yazayım..bu sıcakta uğraşçak bişey yok çünkü:):)

ben bişey sormak istiyorum..a 2000 in multipadleri wav dosyalarını da okuyor mu? bu cihaz haftaya elimde olacak eğer wav okuyorsa oturup bilgisayara loop, arp, fx bişeyler yazayım..bu sıcakta uğraşçak bişey yok çünkü:):)

paylaşımlar çok güzel, teşekkürler. Fakat keşke bizde yararlanabilsek :) linkler çalışmıyor

loopları tekrar paylasırmısınız