A300 tr ye ritim atma yardim

Cevap: A300 tr ye ritim atma yardim

Teşekkür ederim bende aynı dertten muzdarip idim ilaç gibi geldi vallahi teşekkür ederim
Yalnız! Midi kablosunu takıyorum fakat bigisayarda orgu görmüyor bir yerde hatamı yapıyorum yoksa midi kablosundamı bir hata var?

hocam elimden 4 tane a300tr geçti :) aletlerde ritim atarken sıkıntı oluyor.. sebebi cihaz ile alakalı değil.. aldığınız usb midi kablosunu bilgisayar ile org arasında bağlantı sağlayamamsı.. kablonuz bozuk büyük bi ihtimalle.. geçmişte 2-3 tane kablo aldım sırf bu yüzden 3.sü sağlam çıkmıştı :) özelden numaranızı yazın size yardımcı olurum hacel06 hocam...

ayrıca konu çok eski hortlamış :)

Teşekkür ederim bende aynı dertten muzdarip idim ilaç gibi geldi vallahi teşekkür ederim
Yalnız! Midi kablosunu takıyorum fakat bigisayarda orgu görmüyor bir yerde hatamı yapıyorum yoksa midi kablosundamı bir hata var?

Bağlantıları düzgün yapıp yapmadığınızdan emin olun. Kablonun "in" yazan ucu orgun "out" yazan kısmına, kablonun "out" yazan ucu da orgun "in" yazan kısmına takılması gerekiyor. Genelde herkes burada hataya düşüyor :)

hocam elimden 4 tane a300tr geçti :) aletlerde ritim atarken sıkıntı oluyor.. sebebi cihaz ile alakalı değil.. aldığınız usb midi kablosunu bilgisayar ile org arasında bağlantı sağlayamamsı.. kablonuz bozuk büyük bi ihtimalle.. geçmişte 2-3 tane kablo aldım sırf bu yüzden 3.sü sağlam çıkmıştı :) özelden numaranızı yazın size yardımcı olurum hacel06 hocam...

ayrıca konu çok eski hortlamış :)

valla bu sorunu bende aşamadım henüz .artık orgtaki nevaleler neyse onlarla idare ediyoruz. fakat ben bişeye takıldım! madem bu usb kablolar bozuk neden o zaman '' yeni donanım bulundu kullanıma hazır '' uyarısı çıkıyor! eğer kablo bozuksa bu uyarının çıkmaması gerekir .veya pc nin görmemesi gerekir öyle değilmi acaba? birde bu video kayıt konusunda en temiz kaydı pc ile hangi şekilde almak mümkündür. veya hangi müzik ses kayıt proğramını kullanmalıyız .mixcraft 3.1 de yapıyorum ama ses mono çıkıyor .işletim sistemim win7 ultimate 32 . iyi forumlar dilerim.

hocam bendede öyle oluyordu ama yamaha music soft dowloader di sanırım programın adı.. her neyse, orda connection check yaptığımız zaman bi hata yazısı cıkıyordu.. sorun programın orgu görmemesi kablodan oda..

Ben A300TR kullanırken gittigidiyorda kampanya vardı 18TL'ye almıştım kabloyu ve hiçbir sorun da yaşamadım. Bence kablodan ziyade başka bir hata var ama şuan çözemedim.. Bir de Yunus abi kayıt yaparken streo jak kullan.

arkdaşlar yenı yamaha psra 300 tr aldım ama koma ayarını yapamadım yardım lutfen :(

arkdaşlar yenı yamaha psra 300 tr aldım ama koma ayarını yapamadım yardım lutfen :(

SETTİNG ORİANTEL SCALA burada bulunan şemadaki butonlara basarak istediğin sese koma verebilirsin.

çok tesekkur edrım ben bu sıteye yenı uyeyım bana yardımcı olursunuz dımı arkadaslar :)