A300TR pc bağlantısı

• Konbuyu başlatan Bayka
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 7K

Bayka

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
a 300 tr
Yamaha A300TR yi bilgisayar nasıl bağlarım. Kablosunu aldım. Musicdownloader programını da kurdum. Ama bağlantı yapamıyorum. Allah rızası için yardım edebilecek var mı..?

Cevap: A300TR pc bağlantısı

abı saygılar.. ben fl studı kullanıyoırum.. sana sole bı bılgı verebılırm org dan mode yanı mod secerek yada pc den yukledıgın programdan acıs lınkını bul.. yanı tıklama ıle bırbırıne baglantı yapacaksın.. dırek olarak mod yapmaz bırde pc yı ac kapa

sey bırde rıcam olacak ben bı forum sayfası acarak pa 800 mu yoksa tayros 2 mı almam gerek tavsıyelerınız dıye sayfa acmak ıstıorum yardımcı olur musun

Sağol kardeşim. Deneyeyim bakalım olacak mı.
forum sayfasının altında yeni konu linkinden konu açabilirsin

abı cevabın ıcın saol .. ama benım ıcın tanıdık bı ustad varsa sormak ıcın yonlendırırmısın benı.. sorayım ona.. hem artık bende buralardayım buraya cok seyler sunup paylasacagım ınsallah..

he ayrıca sole anlatayım abı orgu pc ye taktıgında donanım bulundu sesı gelmıorsa yada ısaret cıkmıorsa mutlaka orgu gormuo demektır.. mutlaka ve mutlaka pc den donanım yuklendıgıne daır ses gelmelı.. eger yoksa pc baglantısı olmuo yanı org dan.. o yuzden orgu bı ıncele senkronızasyon ıle alakalı bır tus yada mode gıbı bı ayar varsa bu mutlaka oradan oluo..

tanıdığım yok maalesef.
fl stodio tek başına yeterli mi bağlantı için...

tabıkıyeterlı... fl studıo ac .. sol en usttekı lınklerde ayarlar yanı settıngs kısmına gırıp cıhazı yukleme yapman gerekıo.. zaten bıolgısayara muzıkle ılgılı bırsey baglandıgında fl bu konu hakkında sana gosterıo orada ..sankı fl studıo ya yenı bı drum kıtı yukluomus gıbı yapacaksın abı.. mıdı klavye gıbı algılıo onu..

Sorun hala çözülmedi. Aciiill yardım lütfen

Hocam şuraya dikkat etmelisin: Usb kablosunun in yazan kısmını orgun out yazan kısmına, kablonun out yazan kısmını da orgun in yazan kısmına takmalısın.Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.