AçIKLIYORUM! A300tr ELEKTRO!. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
Trakya müzik teki arkadaşlara Şaka baabında yapmış olduğum a300tr sample böyle atılır diye koymuş olduğum video çok iyi niyetlerle bi sıcaklık bi gülümseme olsun izleyenlerin yüzünde diye çekmiştim. . Yanlış anlaşıldım ve görmediğim hakaret kalmadı sağolsun yamaha ekibinden. . . Ha artık isterseler beni banlayabilirler. . Hakaretleri için dr. Salim e ayrıca teşekkür ederim. . Bugün bilgisayarım bozuk olduğu için internete giremedim ve bu konuyu telefondan açıyorum. ,! Artık yokum yamahada. Beni istemeyen arkadaşlarada düğün bayram olsun. . Bu şaka amaçlı yapmış olduğum video nun bu boyuta gelmesi inanın beni üzdü, nasıl yaptığımı merak edenler olacaktır. . Ve bu olayı gün yüzüne çıkarmak için eminim ki yamaha ekibindeki arkadaşlar nasıl yapabildiğimi öğrenmek için uğraşmışlardır ( bu benim düşüncem) bi çok a300tr ci arkadaş beni çok yakından tanır hep elimden geldiğince uğraşmışımdir yardımcı olmuşumdur. . . Sadede gelelim. . Pbrange yi 12 yapın' pich bend i geriye doğru çekin sonuna kadar ve bant ile yapistirin daha rahat çalabilmeniz için. . 500 (elektro sesini açıp oktavı +1 yapın) alın size pa80 gibi elektro bağlama. . Ben bi çok programda orgu böyle kullandım. . Ve daha bu cihaz hakkında kimsenin bilmediği şeyler var. . Onlarda bende kalsın. . YARDİMCİ OLABildiysem ne mutlu. . ARTİK BANLAYA'bilirsiniz. . A300tr kullanan arkadaşlar size elimden geldiğince yardımcı olacağım. . HEPINIZE SELAM OLSUN. .

Cevap: AçIKLIYORUM! A300tr ELEKTRO!. .

Kardeşim tam 1 hafta oldu facebook videon da dahil tam 1 hafta.

Eğlendin güldün şakalaştın bitti... Bir saaten sonra başka insanları zan altında bırakıyorsun bu bir.

İkincisi insanlar öküz altında buzağı arıyor. Değişik bir şey gördümü sazanlama atlıyor. Versiyon çipleri için ödediği para biyerlerine batıyor, madem böyle bir şey var biz kazık mı yedik oluyor. Hemen 3 kuruşluk aletten bir tyros4 performansı bekliyor, beklenti içine giriyor.

Laflarının, yaptıklarının, eylemlerinin amacını ve sonucunu iyi belle, iyi kestir. Birşey yapıyorum ama sonu nereye varır? bunu bi düşün... Ya da en azından leylek gibi uçmayı bırak, insanları bi tanı. Kim neye göre nasıl davranır? Kmi neyden ne şekilde etkilenir? bunları kestir kafanda.

Ve bu olayı gün yüzüne çıkarmak için eminim ki yamaha ekibindeki arkadaşlar nasıl yapabildiğimi öğrenmek için uğraşmışlardır kardeşim bizim elimizden tyrosundan bilmemnesine kadar geçiyor. Yapacğaımız onlara yapıyoruz, a300 ile bir işimiz yok ki neyini kıskanalım ya da neyini öğrenmek isteyelim. Burada yaptıklarımı gösterirsem dudakların uçuklar kardeşim merak etme. Sen kimi kimle kıyaslıyosun? Ya da neyi neyle kıyaslıyorsun?

Yamaha ekibi çekememişmiş... Lan daha dünkü adamsın yap, yapma diyen mi var? Bugüne kadar biz yırtınmadık mı bakın şu şöyle yapılıyor bu böyle yapılıyor, aletini kurcalayın kendiniz bir şeyler üretmeye çalışın şeklinde yırtınan biz değilmiyiz?

Ben eşek miyim de video çekiyorum loop yapımı sample yapımı ritim yazımı midi yazılımı hakında yardım etmeye çalışıyorum?

Madem kıskancım da neden piyasada 200den fazla ritimim paylaşılmış dönüyor?

madem kıskancım da a300ünde neden a1000 ritimlerim duruyor?

bunları bir düşün kardeşim.

Ya benim anlayamadigim bisey var.ben o videoyu defalarca dinledim o elektro sesi cok berbat geldi bana polemik olmasin diye yorum yazmamistim ama o sesin neyini begeniyorlar anlamadim gitti

Armoni üstad ben mersindeyim. . Buyur gel canlı dinle, yada tesisatta dinle? Telefon çekimi kalitesiz. . Bu arada salim abi polemik için değil yanlış anlaşılmayı düzeltmek için konu açıyorum burada ve sen halen polemik içerikli yazılar yazıyorsun. . Arkanda destekleyen arkadaşların var sorun yok zaten. . Ha salim abi şunu bilmeni isterim ki maddi imkanım olsa gider a2000 alıp ritim ses karıştırma vs şeyler seve seve yaparım ki başarı ile yapacağımada eminim. . Lütfen üslubunda dikkatli ol. Senin gibi bi üstada yakışmıyor. . Sana saygım var , senin ritimlerinide seslerinide kullandım inkar etmem ve şu anda cihazımda da ritimlerinden bi kaçı mevcut. Lütfen yazarken insaflı davranalım. . Elimizdeki cihaz ile birşeyler yapmaya çalışıyoruz (imkanların elverdiği) son noktaya kadar. .

kardeşim öncei lk yazdığın konuyu oku, sonra benimkini oku, sonra neye sinirlenidiğimi anla ondan sonra benden yana problem yok.

Abi sinirlenecek bi konu yok ki ortada. . Şaka amaçlı çekilmiş bi video.. Sadece bu. . Her neyse o kadar insanın can abiyi rahatsız etmesi aslında bi başarı. . Bu ses insanların hoşuna gitmese nden rahatsız etsinler ki . Sample olayının bu cihazda imkansız olduğunu bilmeyecek insanların olmaması benim suçum değil yani :) aklı selim bi insanın bunu bileceği için başlıkta gülücük koydum hatta konuyu açarken. . bu sayede a300tr ci arkadaşlar farklı tonda elektro çalmış olacaklar. .

olay sesin beğenilmesi değil kardeşim. Alete sample atılilip atılmaması... Halâ farklı diyarlardasın...

vallahi bir yaşıma daha girdim ve böyle bir pişkinlik görmedim.
bugün rahatsız edildim ve hakaret eden bile oldu ve siz bunu bir başarı olarak mı algılıyorsunuz?
millet bana şunu sordu iyi dinle!!!
madem bu alete sample atmanın bir yolu vardı biz neden çip değiştirttik diye hesap sordular.
Bu bir başarı mı?
Neyin başarısı dikkat çekmenin mi alete sample atmanın zaferi mi?
çok yazık,bu kadar içi boş şeyler yüzünden hem bana zarar verdin hemde buradan soğuttun .helal olsun.
demek insanlar tarafından rahatsız edilmem çok hoş!

Moderatör tarafında düzenlendi:

herkes şunu iyi bilsin:

A300 hiç bir şekilde harici sample okuyamaz.hiç bir yolu da yok ve lütfen bu konu için beni artık kimse aramasın.

yahu OR700 aletin üstünde varolan bir ritmi demoda dinleyip güncellemede isteyen bile oldu ,bu durumda tabi ki insanlar heyecan yapar sample okuyor diye.
eğer okusaydı önce A1000 ve OR700 okurdu diye düşünmez.ama kabak benim başıma patladı ve başarı olarak görüldü.bir şakanın başarısı ve zararı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...