- Enst.
- KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
Trakya müzik teki arkadaşlara Şaka baabında yapmış olduğum a300tr sample böyle atılır diye koymuş olduğum video çok iyi niyetlerle bi sıcaklık bi gülümseme olsun izleyenlerin yüzünde diye çekmiştim. . Yanlış anlaşıldım ve görmediğim hakaret kalmadı sağolsun yamaha ekibinden. . . Ha artık isterseler beni banlayabilirler. . Hakaretleri için dr. Salim e ayrıca teşekkür ederim. . Bugün bilgisayarım bozuk olduğu için internete giremedim ve bu konuyu telefondan açıyorum. ,! Artık yokum yamahada. Beni istemeyen arkadaşlarada düğün bayram olsun. . Bu şaka amaçlı yapmış olduğum video nun bu boyuta gelmesi inanın beni üzdü, nasıl yaptığımı merak edenler olacaktır. . Ve bu olayı gün yüzüne çıkarmak için eminim ki yamaha ekibindeki arkadaşlar nasıl yapabildiğimi öğrenmek için uğraşmışlardır ( bu benim düşüncem) bi çok a300tr ci arkadaş beni çok yakından tanır hep elimden geldiğince uğraşmışımdir yardımcı olmuşumdur. . . Sadede gelelim. . Pbrange yi 12 yapın' pich bend i geriye doğru çekin sonuna kadar ve bant ile yapistirin daha rahat çalabilmeniz için. . 500 (elektro sesini açıp oktavı +1 yapın) alın size pa80 gibi elektro bağlama. . Ben bi çok programda orgu böyle kullandım. . Ve daha bu cihaz hakkında kimsenin bilmediği şeyler var. . Onlarda bende kalsın. . YARDİMCİ OLABildiysem ne mutlu. . ARTİK BANLAYA'bilirsiniz. . A300tr kullanan arkadaşlar size elimden geldiğince yardımcı olacağım. . HEPINIZE SELAM OLSUN. .