acil satılık 3 aylık roland gw8

Cevap: acil satılık 3 aylık roland gw8

i30 alıcam gerçekten temiz i30 hd varsa üzerine 300 tl alırım .ilan güncel

ilan güncel..

iki teklifim var hemşo.1-trink 1000tl 2-pırıl pırıl g-600 artı(değeri son 700tl) 500tl veririm.saygılar...

arkadaşım SAUND 2\400 power+ üstüne1 çift 500 rms 1000 peak saund weel hoparlör üstünde2' twitır ve devrelıdır ne dersin takas düşünürmüsün

düşünürsen aletlerim kesinlıkle tamir görmemiş ve deneyip al bir kusur bulursan hiç para vermeden al git senin söylediğin paranın üstünde bu aletlerin fiyatı bizimki roland hastalığı birde exr 46 ım var zaten 05353551663

1250 tl son fiyat ayrıca takas i30 dışında bir aletle düşünmüyorum oda hd model vede tertemiz olursa üste 300 tl ..ilan güncel...

şu ana kadar gw8 alan herkes bir müddet kullandıktan sonra klavyesini sattı, sadece keşanlı mustafa abi satmadı oda ev kullanıcısı olduğu için. ben 2 kere aldım sattım.

gw8 de ses ve ritimler güzel ama, kullanım zorluğu ve pratik olmayışı nedeniyle kullanıcılar bir süre sonra aleti satmak zorunda kalıyorlar, sahne için uygun bir alet değil ne yazıkki:( ama ev kullanıcısı için ideal bir alet. eğer roland gw8 için yeni bir işletim sistemi ve pratik bir menu çıkarmazsa roland ın tr deki tek kozu olan gw8 de yakında tarih olacak ve roland tr piyasasından iyice silinecek...

bu rolandın en pratik kullanımı olan g-600 orgu.birkaç saniyede ses,30 saniyede de ritim yükleniyo.rolandın diğer ürünlerinde nedense kullanım zorluğu var.

ilan güncel..

ilan güncel...