batuh veya salim yardım

• Konbuyu başlatan gecer66
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K
Cevap: batuh veya salim yardım

parasızlıktan :) :D

:)
Bu arada Do-re Ataşehir-İzmir Çankaya-Tünel mağazalarını telefon ile aradım Salim.
Yılbaşından sonra satışa başlayacaklarını söylediler :)
Bu nasıl bir firma Allah aşkına ? Sen bütün bayilerinde satışa sunulduğunu yazmışsın Salim.
Balıkesir'den geleceğim için garanti olsun diye arıyorum mağazaları. Boşu boşuna gün kaybetmek istemedim İstanbul veya İzmir'de.

Ancak ben anlamadım bu mağazalardaki tutarsızlığı. Tünel ile görüştüm Cuma günü. Pazartesi veya Salı günü satışa çıkacak dedi :)

YAMAHA psr a2000 satışlarımız 23.12 2011 de başlamıştır arkadaşlar.siparişleriniz için STAR SES IŞIK SAMSUN 0362 435 61 76 0543 560 90 88

:)
Bu arada Do-re Ataşehir-İzmir Çankaya-Tünel mağazalarını telefon ile aradım Salim.
Yılbaşından sonra satışa başlayacaklarını söylediler :)
Bu nasıl bir firma Allah aşkına ? Sen bütün bayilerinde satışa sunulduğunu yazmışsın Salim.
Balıkesir'den geleceğim için garanti olsun diye arıyorum mağazaları. Boşu boşuna gün kaybetmek istemedim İstanbul veya İzmir'de.

Ancak ben anlamadım bu mağazalardaki tutarsızlığı. Tünel ile görüştüm Cuma günü. Pazartesi veya Salı günü satışa çıkacak dedi :)

arkadaşım şu an bayilerde demo alletler var tam anlamıyla şatışa dore yılbaşından sonra geçecek demişse dogrudur yetkili yamaha bayiilerinin dışında her var diyene inanma biraz bekle bizdede var şu an ama demo alet acele etme rahat ol a 2000 bomba gibi geliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

abicim gel kapalı kutu vereyim sana :) açık kutudakini dinle beğenirsen kapalı kutudakini vereyim :)

sen balıkesirdesin emoda bile vardır.

Emrah bu alet için çalışma yapacakmı bilgi varmı dostlar..