BK-5 tavsiye eder misiniz?

Cevap: BK-5 tavsiye eder misiniz?

Büyük bir ihtimalle sıfır alacağım. sırf taksit imkanından dolayı. hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için....

arkadaslar kimseyi vurup kirip oldurdugum yok aleti neyse onu diyom or700den bahsetmis arkadas kullanan arkadaslarinda cogu zaten or700un yerini tutmaz yazmis burda herkes goruslerini paylasir ben ne yasadimsa onu yazdim iy yanlarida var kotu taraflari tabiki bir 3x performansi beklemez kimse bk5 den ama or700 kadar olsun ister simdi bu 2aleti kullanan arkadaslar yorumlasin ne sonuc cikcak.. seslerin ve rtm lerin ne kadar guzel oldugunu soyledim kullanim kotu tek klavye calarken zor oldugunu alete sahnede tek yuklendinmi alistigimiz roland performansinin kayboldugunu yazdim.. or700 kullanim kolayligina alisan biri bk5de zorlanacagina deyindim ama arkadas zaten kafaya koymus sifir alcak hayirli olsun demek duser sonucta ev icin ideal yada 2.alet olarak iyi oldugunu soledik

Bk5 var bende 0 dan farksız 1700 e bırakıyorum Triton le falan varsa takas da olur

Degerli hocalarım. Yorumlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim.... Bu gün orgu aldım. tahminen bir kac gün sonra elimde olur... İşin açıkcası yamaha a2000 Or700 Korg pa600 tadını yada kullanım kolaylıgını bulamayacagımdan eminim. Ama bir anakart faciasından sonra piyasası 1700 tl civarında olan orgum tabiri caizse cöpe gitti... bundan dolayı benim ilk önceligim ne sound ne ses ne ritim nede kullanımda pratiklikti. ilk önceki aradıgım şey 24 ay garantisi olan gönül rahatlıgıyla kullanabilecegim bir klavye alabilmek idi... ve bütcemde ancak ve ancak bk-5 e yeterdi. Ama içimden bir ses diyorki ben bu klavyeyi çok sevecegim. Hepinizin Allah niyetine göre versin.... Kalın sağlıcakla ilk deneyimlerimi yine siz degerli hocalarımla paylaşacagım...

Çağdaş bey, anlatmak istediğim kısmen buydu. Profesyonel sınıfta, ama güncel bir klavye. Or700 güncelliği taa gerilerde kaldı pitchbendde ayrıca dikey. Geri kalanlar arasında çok seçenek yok tertemiz fiyatlama ve sıralama. Bk5 2000 civarı , a2000 3000 küsür. Pa900 4000 küsür.

Hayırlı olsun. Kendisi taş gibi sesleri pamuk gibi bir klavyedir, seveceginiz kesindir.

Farklı bir kulaklıkla denedim, mükemmel. Ritimler çok temiz ve kaliteli.

Hayırlı olsun ritim olarak parasını hakediyo ses olarak pek hoşuma gitmedi