- Enst.
- MEDELİ DANTE TR J - YAMAHA A2000
Cevap: Dante TR Biz Kullanıcılara Hayırlı-Uğurlu Olsun
Ramazan hocam; Dante tr çekimlerinde bizzat başrolü oynadı. Eline emeğine sağlık. Gerek burdan gerekse çekime katılan bizlerden gelen önerilerin hepsini tek tek çekime uyarladı. Şimdiye kadar gördüğüm en detaylı klavye tanıtımı oldu diyebilirim. Hatta burdan gelen bir öneri doğrultusunda çekim için o gün sıfırdan ritim yazdı. Hiç üşenmeden tüm çekimde tüm detayları anlattı. O sebeple kendisine burdan tekrar teşekkür ederim. Demolar kısa zaman sonra yayınlanacaktır. Sadece biraz sabır...
SLM:Arkadaşlar ben MEDELİ DANTE TR Modelinin sorumlusu Ramazan:Siz değerli müzisyen arkadaşlarımla şunu paylaşmadan geçemiyeceğim.Bugün IRAK tan müşteriler geldi aleti dinlediler ve alet şu an piyasada olmamasına rağmen DEMO aletten yola çıkarak 20 ad sipariş verdiler.Sadece şirkette öylesine yk halay çalıyordum aletin SAUND'unu duyduk geldik dediler.İnşallah siz değerli arkadaşlarımda beğenirsiniz...Bizim üstünde çalışmış olduğumuz aletin türk seslerini çok beyendiler ve diyer aletlerden daha iyi ses neticesinin olduğunu söylediler.Bir önceki yazışmamda yazmıştım MEDELİ DEN Böyle bir SAUND bende beklemiyordum IRAK lılar bile şok oldular.Hayırlı akşamlar...
Ramazan hocam; Dante tr çekimlerinde bizzat başrolü oynadı. Eline emeğine sağlık. Gerek burdan gerekse çekime katılan bizlerden gelen önerilerin hepsini tek tek çekime uyarladı. Şimdiye kadar gördüğüm en detaylı klavye tanıtımı oldu diyebilirim. Hatta burdan gelen bir öneri doğrultusunda çekim için o gün sıfırdan ritim yazdı. Hiç üşenmeden tüm çekimde tüm detayları anlattı. O sebeple kendisine burdan tekrar teşekkür ederim. Demolar kısa zaman sonra yayınlanacaktır. Sadece biraz sabır...