Do-re müzik 'in ayıbı

Cevap: Do-re müzik 'in ayıbı

ben telefonla gülşah hanımı arayıp tyros legato parametresi nerde demiştim :))))) ne dumur bi durum ama sonra bana dtl nin numarasını verdi dtl yi aradım tyros2 de legato nerde dedim aleti söktünüzmü dedi ne alaka :D

umarım sorunun düzelir

ben telefonla gülşah hanımı arayıp tyros legato parametresi nerde demiştim :))))) ne dumur bi durum ama sonra bana dtl nin numarasını verdi dtl yi aradım tyros2 de legato nerde dedim aleti söktünüzmü dedi ne alaka :D

umarım sorunun düzelir

teşekkür ederim inşallah düzelir

evet sonunda ayaklık ve çanta elime ulaştı ilgilenen herkese çok teşkkür ederim

iyiki söylediniz, tünel tarafından or700 v2 almayı düşünüyordum gözüme do-re ilişmişti, artık hayatta oradan birşey almam

iyiki söylediniz, tünel tarafından or700 v2 almayı düşünüyordum gözüme do-re ilişmişti, artık hayatta oradan birşey almam

Do-Re Yamaha klavyelerin distribütörüdür. Dolayısıyla alışveriş yapmamak için Yamaha'dan vazgeçmek gerekir.

Arkadaşlar,ben de orgumu do-re müzik'ten aldım yaklaşık 1 yıl oluyor.Do-re müzik ankara kızılay şubesinde benim arkadaşım var.Tarkan Günay adı.do-re.com.tr'den isteyenler bilgilerine ulaşabilir.Bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

yazıklar olsun do -re müziğe çok ayıp etmişler.bence sözlerini tutmalılar

kardeş sorunun çözüldüğüne sevindim yaşadığın problemin her müşterinin başına geleceğini zannetmiyorum do re nin asıl sorunu bence fiyatlarda daha öncede forumda bazı konularda bahsedilmişti örneğin mox 6 mox 8 psr a 300 psr a 2000 gibi daha bir çok üründe belirgin bir pahalılık var ve bundan haberlerinin olmaması mümkün değil.

bende 4-5 ay önce psr s650 almıştım 3 sefer kılıf için yerine gittim dikilmemiş hala...