Do-Re Müzik niye pahalı?

Cevap: Do-Re Müzik niye pahalı?

ben sizin stoklarinizda bulundugunu dusunuyordum.. yani su an hicbir yerde bulamammi.

15 gün önce bi parti geldi ve sattık bitti yeni parti önümüzdeki hafta içi veya en geç ay sonu gibi gelecek yani 1 hafta 10 gün içinde gelir zaten aletler elimize ulaştığı an ilanlarımızı güncelleriz

15 gün önce bi parti geldi ve sattık bitti yeni parti önümüzdeki hafta içi veya en geç ay sonu gibi gelecek yani 1 hafta 10 gün içinde gelir zaten aletler elimize ulaştığı an ilanlarımızı güncelleriz

ben istanbul disinda bir yerden alamiyorum. cunku orda oturan birine aldiracam ve bana istanbuldan gonderebilirler. Bir parti daha geldimi cabuk tukenir mi, kapora gonderip ayirtayim mi ne dersiniz,

Ayrica dore muzigin fiyati yaklasik 50 euro daha pahali. yani 3950 euro.

Arkadaşlar bu BLACK dediğiniz version'farkı sadece siyah a boyanmış olmasıdır siyah demek de bol toz deryası demektir,sadece expansion board u içinde ve hoparlör seti de yanında o kadar,Aynı donanımla az kullanılmış satan müzisyenler var sitelerde,sıkı pazarlıkla çok uygun fiyatlara alınabilir bence,
Black serisini satan arkadaşları tenzih ediyorum zira ticaret'e saygım var tabiki...

Arkadaşlar bu BLACK dediğiniz version'farkı sadece siyah a boyanmış olmasıdır siyah demek de bol toz deryası demektir,sadece expansion board u içinde ve hoparlör seti de yanında o kadar,Aynı donanımla az kullanılmış satan müzisyenler var sitelerde,sıkı pazarlıkla çok uygun fiyatlara alınabilir bence,
Black serisini satan arkadaşları tenzih ediyorum zira ticaret'e saygım var tabiki...

en azindan tozu belli olurda bizde temiz tutariz aleti. :D

arkadaşlar yamaha tyros4 black edition türkiyeye sınırlı sayıda geliyor bilindiyi gibi bu aletten onuncu yıla özel 2500 adet üretildi ve gelecek olan aletler sınırlı sayıda oldugu için yalnızca bayilere verilecek haziran 1 de aletler türkiyede olacak sizden ricam yamaha bayiilerini arayarak dogru bilgileri alın bayi listesi yamaha tr sitesinde var bu aletler pahalı alet her var diyene inanmayın arkadaşlar sonra paranız çok beklemede kalır yazık olur şu an tüm bayilerin siparişi var beklemede bilgilerinize sunar hayırlı işler dilerim arkadaşlar

Aydın // Haşim Akgündüz

Ankara // doremusic

İzmir // doremusic

İstanbul // Kubilay Müzik - Utar Müzik

Adana // doremusic

Antalya // Prestij Müzik

Trabzon // Megamüzik

Diyarbakır // Frekans

Bursa // Ezgi Müzik

Isparta // Tezcan Müzik

Gaziantep // Er-As Müzik

uşak Naim akbaş