Dr salim bey yardim

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
Selam ustadım ben bir konuda fikrinizi alacaktim or700 v2plus hakkında ustad ben midileri edit yaparken potpori midilerde editlerken yeterli alan yok diyor yani hafizası yetmiyor ben ne yapmam lazım hafizayı genisletmek icin bu sadece kayit esnasında oluyor yani edit esnasında bunun cözümü varmı varsa nedir yardımcı lursan sevinirim tskler

Cevap: Dr salim bey yardim

Hocam kaydederken user a değilde tab tuşu ile usb ye geç ve kaydet

ustad bu konu ile senin yazdıgın ne alakasi var insan kufur yazarmı ya buralara

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hocam kaydederken user a değilde tab tuşu ile usb ye geç ve kaydet

ustadım sen beni anlamadın galiba midi edit olduktan sonra kayıt yerinde sorun yok usb kayıt yapıyorum ama meseler kayıt bitmeden orgta o kayıt sıgacak kadar yer olmaması potpori midilerde edit yapılırken kesiliyor yeterli bos alan yok diyor buna care arıyorum bu sebebten salim ustada sordum ne yapmak lazım diye bilmem anlatabildim mi

Ben öyle bir midi şimdi deneyeceğim bakalım problem olacakmı merak ettim

Hiç problem yok denedim , hocam problem sev ederkenmi çıkıyor

Hiç problem yok denedim , hocam problem sev ederkenmi çıkıyor

problem midi editlerken yanı midiyi duzeltirken cıkıyor ustad potpori midiler hafızaya sıgmıyor mesele burda onu sordum ben kayit bittikten sonra zaten usb alıyorsun kayıttı ama potporilerde sıgmıyor bilgisayarın hafızasına bu hafizayı genisletecek cozum arıyorum ben baska birsey degil

Gerçekten ilginç hocam şöyle yapalımmı o midi dosyasını bana ver bir de ben deneyim cihazda bakalım problem olacakmı.

Arkadaslar bu Dr salim kim?adam heryerde.benim org un icinde bile dr salim yazio.matrix gibi..hangi foruma baksam dr salim yazio.