Dr salim bey yardim

Cevap: Dr salim bey yardim

abilerim arkadaşlarım

söz, nişan telaşem var son 1- 2 haftadır nete uğrayamıyorum.

bu süre içinde küfredenler de olmuş atıp tutanlar da, unuttur mayanlar da :)

şuanda online yazan listede adımı görebilrisiniz ama, browser trakya müzik sitesini otomatik açtığı için giriş yaptı gösteriyor. Çok fazla nette durmuyorum bu sıralar...

döndüğümde inş. herşey güzel olacak :)

kalın sağlıcakla...

son 2 haftadır ayaklarım yere basmıyor.

yerde mi geziyorum gökte mi belli deil...

konulara ve özel mesajlara olan umursamamazlığımı mazur görün...

ustadım herkezin elbette isi var elbetteki sizi isinizden alikoyamayız sizlere kufur yazanlar elbette hatalarını anlarlar birgun ben kac org geldi gecti elimden ama hepsinede ayrı bir yaklasımım oldu or700 de daha ileri gitme pesindeyim piyanist degili ama bu midilerde or700 gucunu gostrmek icin hergun ugrasıyorum hergun daha ısınıyorum tek sorun potporiler edit esnasında yeterli bos alan yok diye yarıda kalmasi bunu halletmeye ugrasıyorum

Yamaha psr a1000lerde ritimlerde 64kb limit vardı, or700de bu limit kalkmıştı, 100kb'a kadar ritimler yazdığımı hatırlıyorum, aynı mantıkta düşünürsek MIDI'lerde de böyle bir limitin olmaması gerek, yani hafıza dolu hatası almanıza sebep başka birşey olabilir.

sayın can bey orgta ne olursa olsun seslerden yana icim isinmadi :) benim ogrenmek istedigim potporiyi nasil editlemek
hepside orglarla yapılmıs midiler potpori midilerde bu sorun oluyor normal midide olmuyor orggun yerden yere vurulmasına gelince benim gibi acemi adamdan ne beklersiniz baska :) ustalastıkca orggu sevmeye basladık :)

kardeş aynı sorunu bende yaşadım.Can beyin dediği doğru. olay tamamen kapasiteyle ilgili, potbori Midi dosyası çok uzunsa (örnek:5-6 şarkılık Potbori)alet bunu okumaz hata verir.

Dr.Salimin caldigi ciftetelli vs vs vs hepsi süper !! ellerine saglik..bu kadar büyük birkabiliyet..ke$ke daha cogunu bulabilseydim..internette aradim ama Dr.Salim Midileri bulamadim :(

sadece youtube de bulabildigim videolari :
https://www.youtube.com/watch?v=LAgDQD547dI

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben midiyi en son 2004 yılında A1000'lere yazmıştım...

Ondan sonra bir daha hiç midi yazmadım...

Şimdi DanteTR'ye sadece ritim yazıyorum...

Eski$ehirli ??? yahu hem$ehri ciktik :)

:) evet halen de eskişehir'deyim.

bende 1978de almanyaya geldim, 37 senden beri buradayim..kismetse Eylülde kesin dönmek istiyorum..Ellerine saglik , caldigin o ciftetellileri Yamaha A2000 de caldirip ailece co$uyoruz..kendim elektronikle ugra$tigim icin senin kadar usta olamadim , olmama da imkan yok..ce$itli $eylerle ugra$inca insan , belli bir $eyde usta olamiyor ne yazik ki..ama caldigim $eyler ( seninkiler kadar güzel omasada ) idare ediyor beni :)
Ke$ke daha fazla midi bulma imkanim olsaydi ( tabii ki senin caldiklarin ) :)

bende 1978de almanyaya geldim, 37 senden beri buradayim..kismetse Eylülde kesin dönmek istiyorum..Ellerine saglik , caldigin o ciftetellileri Yamaha A2000 de caldirip ailece co$uyoruz..kendim elektronikle ugra$tigim icin senin kadar usta olamadim , olmama da imkan yok..ce$itli $eylerle ugra$inca insan , belli bir $eyde usta olamiyor ne yazik ki..ama caldigim $eyler ( seninkiler kadar güzel omasada ) idare ediyor beni :)
Ke$ke daha fazla midi bulma imkanim olsaydi ( tabii ki senin caldiklarin ) :)

sen döndüğünde görşürüz abi :)