gizli link demoların amacı nedir?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pesidelphia

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland BK-5OR
Cevap: gizli link demoların amacı nedir?...

Helal ''muzik38''

................

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşım zorla teşekkür ettiriliyor diyorsunuz ama bi paylaşım yaptığınd cuup indiriyorsunuz hemen. nolur bi teşekkür etmekle yorum yazmakla biyeriniz eksilecek değil.

paylaşım :hiç bir karşılık beklemeden yapılan davranıştır.illa teşekkür edilsin veya yorum yazılsın diye yapılmaz.maksat bilmeyene veya birilerine yardımcı olmaktır.bir allah razı olsun dese bile dünyalara değer.

teşekkür:hiç bir amaç gütmeden yapılan davranıştır.Karşısındakini onure eder.ben şuna teşekkür edeyim ilerde lazım olur faydalanırım diye yapılmaz.

böyle düşünüyorum.....

merhabalar,
son zamanlarda dostlarımız yayınladıkları demoları gizli içerik yapıyorlar .bunun amacı nedir.?
bir kaç konuda denk geldim ama sırf o kunu altına cevap yazmamak için konuyu açtım.bilmediğimiz bir şey mi var veya bizim göremediğimiz bir olay mı.şahıs demoyu dinler iyi ise yorum yapar değilse bir şey yapmaz bu kadar yani.illa cevap yazıp konuları yukarı mı taşımak gerekiyor.nedir konunun aslı...

merhabalar,
son zamanlarda dostlarımız yayınladıkları demoları gizli içerik yapıyorlar .bunun amacı nedir.?
bir kaç konuda denk geldim ama sırf o kunu altına cevap yazmamak için konuyu açtım.bilmediğimiz bir şey mi var veya bizim göremediğimiz bir olay mı.şahıs demoyu dinler iyi ise yorum yapar değilse bir şey yapmaz bu kadar yani.illa cevap yazıp konuları yukarı mı taşımak gerekiyor.nedir konunun aslı...

Evet bende anlamadım olayı cevap yazmadan eklentiler görünmüyor.

Banada çok saçma geldi

sırf bu konuya yorum yazmak için login oldum. çok doğru hocam.

Bu site yönetimi tarafından alınan bir karar...
Vbulletin eklentisi...
Demoları sadece dinlemekle kalmayıp, konuya yorum ve teşekkür edilmesine özendirmek ve desteklemek maksadıyla alındı...
Başkaca özel bir amacı bulunmuyor, bilgilerinize...

Ch.

Çok İyi Bir Uygulama. Neden mi ? Dosya İndirme Konusunda Paylaşımların Yeterli İlgi Ve Alakaya Ulaşması Bencilci Ve Beleşçi Zihniyeti Ezmek Adına Yapılmış Güzel Ve Geç Kalınmış Birşeydi Bana Göre. Sonuçta Demo Bile Konulsa Bir Paylaşımdır. İyidir Kötüdür Bence Yorum Yada Teşekkür Edilmesi Gerekmektedir. Aynı Zamanda Siteye Üye Kazandırmakla Kalmayıp Sitenin Online Kullanıcı Hit Düzeyinide Ciddi Şekilde Etkileyecek Bir Uygulamadır Bu Yapılan. Saygılar.

Hepimize zorla tesekkur ettirip veya yorum yapma zorunlulugu getiren bir sistem,gereksiz..Bu sistemden dolayi
uye kaybeden cok site biliyorum.Begenmek veya begenmemek kisilerin ozgur iradesidir bu engellenmeye calisiliyor,yapilan paylasimlari uyelerin vicdanina birakin tekrar......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...