gizli link demoların amacı nedir?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: gizli link demoların amacı nedir?...

bırakıcaz 3 gün boyunca..

Doğru bi uygulama

Bence Devam Etmeli 'Admin' Kaldırmayın 3 Gün Sonra.

Hepimize zorla tesekkur ettirip veya yorum yapma zorunlulugu getiren bir sistem,gereksiz..Bu sistemden dolayi
uye kaybeden cok site biliyorum.Begenmek veya begenmemek kisilerin ozgur iradesidir bu engellenmeye calisiliyor,yapilan paylasimlari uyelerin vicdanina birakin tekrar......

arkadaşım zorla teşekkür ettiriliyor diyorsunuz ama bi paylaşım yaptığınd cuup indiriyorsunuz hemen. nolur bi teşekkür etmekle yorum yazmakla biyeriniz eksilecek değil.

Ben mantıksız buluyorum. Örneğin bir set paylaşım konusu altında 100lerce yorum oluyor bu şekilde, ve hepsi de "Bir bakalımmmm" "indirelim bakalımm" gibi boş yorumlar olacak, asıl yorumlar arada kaynayacak. 100 tane çöp yorum olacağına 5 tane adam akıllı bilinçli yorum olsun bence daha iyi. Timur abi, bu konuda bu bakış açımı dikkate alırsan sevinirim, sevgiler.

zorla tşk yok cevap yazsın konuya ilgi duyan kişiler bence kalsın biz zaten eski tip üyeleri istemiyoruz ortam bozan huzur kaçıran

yeni konu varsa bu konuya ilgili kişi yorumunu atar lazım olanı alır yada bakar dursun timur biraz 6000 ziyaretçi beleşten geçinmesin site kalkınsın biraz

Sitenin Online Kullanıcı Hit Düzeyinide Ciddi Şekilde Etkileyecek Bir Uygulamadır katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...