hoparlörlü org kulanıcıları dikkat

ASmüzik

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
G.antep KORG yetkili bayii
sevgili arkadaşlar hoparlörlü org kullanan arkadaşlar dikkat etmesi gereken orgun kendi hoparlörleriyle çalarken volümü fazla açmaması kullanıcı yararına olur bazen
iştaha gelip volümleri sonlandıra biliyoruz o zaman farkında olmadan orgun iç kısmında hoparlörden kaynaklanan sarsıntı nedeniyle soketlerin atmasına veya teknik bir arızaya yol açabiliyoruz burda dikkat etmemiz gereken sahnede kullanan arkadaşlar kullaklık çıkışına bir jak takıp ses sisteminde o şekilde kullanmaya gayret göstermeli ve bunu alışkanlık haline getirmeliyiz kendi hoparlörleriyle kullanırken volümleri sonlandırmadan kullanmalıyız unutmayalım ki arızaları azaltmak birazda kullanıcıların elindedir diye düşünüyorum

Cevap: hoparlörlü org kulanıcıları dikkat

Orgu Ses sistemine bağladığımızda Orgun menüsünden kapatsak yeterli olmazmı?

olur tabiki

Tavsiye için teşekkür ederim erasmüzik.

Tavsiyeleriniz için sağolun hocam evde çalarken tadı çıkmıyo hocam kısık sesle de olmuyo kulaklık takmaktan sol kulağımda hasar oluştu

alın arkanıza 2 monitör cihazdan açın sesi aletten yarıya kadar açın yeter ben her zaman böyle yaparım aletten yüklenirsen tabiiki vay haline...

bu konu or700 ve a2000 kullanıcıları için daha da önemli...

salim hocam o sorunun onune gecilmezmi fanmi takalim orga

Her güzelin bir kusuru olur
fan takmayla alakası yok kardeş, hoparlörün bası kasaya fazla geliyo, lehimyerleri tetreşimle çatlıyor...

bu konuya en çok benim dikkat etmem gerek, pa800 lerde sorun olmuyor arkadaşlar.. adamlar kaliteli hoparlörü takmışlar tüfek gibi vuruyor baslar sorun olmuyor, ek olarak mikrofondan vokali aç ... yamaha bu hoparlör işini beceremiyor

Bu alana bir cevap yazın...