ikinci defa yeniden A2000 ci oldum

Cevap: ikinci defa yeniden A2000 ci oldum

or700 den 800 e geçerken zaten bir kararsızlık vardı sende :) hayırlı olsun agustos ayı bir gelsin emo çalışmasını görelim ona göre alıcam şimdi or700 ü verip a2000 geçsem aynı ritim sesler olacak plusda digerlerini bilmiyorum birde sound farkı olabilir aralarından şimdilik bunlar için degiştirmeyi düsünmüyorum agustous bekleyecem :)

Orhancım Pa 800 de umduğumu yine bulamadım, ve aletin malzeme kalitesizliğinden bıktım resmen. Şu an OR 700 le aynı şeyleri kullanıyorum A2000 de inanırmısın bu bile başlı başına yeter. korg daki set sıkıntısı. bir ritim yüklemek için saatlerce uğraşmak. yok ram yandı yok pitcbend kaydırdı. Kabustan kurtuldum, Emo falan önemli değil bu bile yeter bana. Yamaha özgürlük ritme doydum resmen, yüzlerce ses ve ritim var.....

Öncelikle hayırlı olsun. Çok iyi bir seçim. Bu arada Korgcular söylediklerine biraz kızacaklar... :D

Yani bizde hem a2000 var hem korg pa800 ama a2000 icin özgürlükten bahsetmen güldürdü beni. Ben de özgür kalacagı günleri iple cekiyorum ama henuz yok oyle bir durum.

Cihazını iyi günlerde kullanman dilegiyle. İyi bir secim yapmışsın. Emo ile daha da güclenecektir inşallah.

Öncelikle hayırlı olsun. Çok iyi bir seçim. Bu arada Korgcular söylediklerine biraz kızacaklar... :D

Teşekkür ederim Ruhi abi..

Bunda kızacak birşey yok, ben aletin sadece çabuk bozulmasından, ram yakmasından dem vurdum, ki pa 800 kullanan çoğu kişi bunu yaşadı...

Yani bizde hem a2000 var hem korg pa800 ama a2000 icin özgürlükten bahsetmen güldürdü beni. Ben de özgür kalacagı günleri iple cekiyorum ama henuz yok oyle bir durum.

Cihazını iyi günlerde kullanman dilegiyle. İyi bir secim yapmışsın. Emo ile daha da güclenecektir inşallah.

Özgürlük derken yanlış yeri anlamışsın Umut arkadaşım, ben sampling atılma özgürlüğünden bahsetmedim, sadece bir ritim bulabilmek için set set dolanıp yüklemeye uğraşmaktan bahsediyorum. Misal bir düğün çalıyoruz, adam mesudiye halayı istedi, pa 800 de o an yok, ama A2000 de hemencecik ulaşıyorsun.... Umarım analatabilmişimdir...