kapalı kutu or700 v2 plus

Cevap: kapalı kutu or700 v2 plus

ilan güncel

ilan güncel

ilan güncel

ilan güncel

usta sanki eroin satıyosunuz ya :) yaz fiyatını ihtiyacı olan zaten sana ulaşır..

abicim seçilmiş insanmısın sen? fiyat yazmak çok'mu zor? çalıntı mal satarmış gibi ne foto koyuyorsun ne fiyat yazıyorsun ne bilgi veriyorsun..Sürekli konuyu güncellemek yerine ilan bilgilerini güncelle...

saygılar

Fiyat yazmayınca polemik olmuş asıl. Fiyatı görmeden ciddi alıcı olunamıyor maalesef.

abicim seçilmiş insanmısın sen? fiyat yazmak çok'mu zor? çalıntı mal satarmış gibi ne foto koyuyorsun ne fiyat yazıyorsun ne bilgi veriyorsun..Sürekli konuyu güncellemek yerine ilan bilgilerini güncelle...

saygılar
canım kardeşim kapalı kutu oldugu için fotograf koyma gereyi duymadım adı üstünde kapalı kutu fiyat yazmadım çünki diyer cihaz satan arkadaşlara haksızlık olmasın diye düşündüm bi kontür nedirki gereksiz yere saatlerce konuşuyoruz ihtiyacı olan arkadaşımız varsa sıfır or700 v2 plusun fiyatını herkes biliyor aşagı yukarı ne olur birde ben insanlarla tanışmayı seviyorum bire bir konuşmak daha güzel tanışmış oluyoruz bundan güzel ne var sende ara seninlede tanışalım ne güzel gaziantepte bi abim var dersin bende falan yerde bi kardeşim var derim ne güzel arkadaşlar trakya müzik te buluşuyoruz birbirimizle bi şeyler paylaşıyoruz sorunlarımızı yazıyoruz gideriyoruz ne güzel ama ara sırada tlf la konuşalım yazımla niyetim kimseyi kırmak deyil yanlış anlaşılmasın tamamen iyi dosttane kısmetse alır bi arkadaşım faydalanır saygılar

ilan güncel

:)
üstat güldürdün beni ya