Kararsizim..........

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 3K

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
Of!! Offf!! Of.ya hocalarim;imdat...ya bi org alayim dedim cikmaza dustum.korg mu alsa ketron mu alsam? Bu yok zamanda pisman olmak istemiyorum.ha muzik bilgim=0 org calmayi diyosaniz o da=0.ama bu Org aletide cocuklugumdan beri icim de uhte.butcem e gelince kredi karti ile taksitle alacam.aylik ortalama 250 lira oderim.seslere gelince yanik sesler ve bu bizim turk muzik leri olandan.ritim falan yzio forumda ona gelince onuda siz soleyin.sanirsam ritim dediginiz sey ~Dim Tis~Dİm~Tis. Ha bu arada beyogluna gittim aletleri dinlemeye ordada dinleyemedim.adam dedi oyledir boyledir...sesi yuklemesi lazimmis?...anlamadim gitti yane.soon olarak almisken bize gore en iyisini alim diyorum....gorus ve tecrubelerinize dayanarak yardimlarinizi bekliyorum..saygilar..

Cevap: Kararsizim..........

250 tl taksitle butceniz nekadar

Hocam slm.12 taksit yapiolar fazla yapsalar ona gore artar butcem.2500-3000 arasi.

Korg pa500tr kapalı kutu 2200tl bayıde gıt dınle cal b

demo bolumunde dinleyebilirsin

kardeşim sana tek önerim pa500 tr hazır euro düşük fiyatlar uygun git bayide dene çal beğenirsen al pişman olmazsın ...

bence anlayan biri ile git temiz korg pa 80 bulmaya calış piyasada her turlu ritm i sesi en bol klavye dir

bana sorarsan olayı cözmeden o kadar para vermeyin derim temiz bi a300tr v2 al bence onda ögren sonra pa800 alsanda sıkıntı çekmezsın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri