Korg pa 300

meyankolik

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA900
Merhaba arkadaşlar türkiyede suanda satılan pa300 ler tr mi ?Ve üzerinde nasıl bir set var bilgi gerekli...

Cevap: Korg pa 300

Türkiye'de Satışa Çıktı....Üzerinde CE Set Var....

Demo felen koymamışlar hiç bir tanıtım bekliyorduk sesler nasıl ritimler nasıl acaba?

Meyankolik sen de benim gibi org alacaklardansın ama benim gibi çok kararsızsın. Öyle düşündüm. Ne kadar zormuş bu işler. imkanın olacak tercihlerinde olanları deneyeceksin.ama bende şimdilik yok malesef
Ce Set pa600 deki gibi aynı MB (aynı sayıda ritim ve ses) e mi sahip. Eğer öyleyse ne farkı kalıyor pa 600 ile. Eğer fark başka Setler yüklenmiyorsa sorun değil. Sanırım bir farkta hoparlör gücü

Bende üzerindeki seti merak ettim .Bu arada nasipse pa900 düşünüyorum...

kullanıcıya açık aletmi?

vermezlerse kendileri bilir.:) ona göre alıcı bulurlar.bilgi için teşekkürler.

Arkadaşlar bu cihaz en alt segment yani yeni başlayanlar için ve bu alette pcm yok yani sample atamazsınız eğer ce set yaptıysa rom a müdahale edilmiş bir tr versiyon yapmıştır. yani set değişimi olmaz sadece yeni ritimler yazılabilir ve yüklenebilir bk 5 gibi düşün. hoparlör gücü 13w x 2 yani çok küçük mp3 çalar var ve korg i serisi ritimleri okutabilirsiniz enim bildiklerim bu kadar . sample cihaz istiyorsanız pa900 tavsiye ederim.